Forbes: Oι Καρντάσιανς είναι οι πλουσιότεροι τηλεστάρ με 122,5 εκατ. δολάρια το χρόνο!

ΔΕΙΤΕ την λίστα

Forbes: Oι Καρντάσιανς είναι οι πλουσιότεροι τηλεστάρ με 122,5 εκατ. δολάρια το χρόνο!

​Σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes για το 2016 βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των σταρ ριάλιτι σε κέρδη.

Πρώτη στην κορυφή βρίσκεται η Κιμ Καρντάσιαν με 51 εκατομμύρια δολάρια για το 2016, προ φόρων. Τα μισά από τα κέρδη της προέρχονται από το mobile game που έχει.

kim1_48.jpg
Η αδελφή της Κάιλι Τζένερ κατέχει την δεύτερη θέση με 18 εκατομμύρια δολάρια για το 2015, χάρη στην σειρά καλλυντικών Kylie Cosmetics line, τις αναρτήσεις στα social media και τις συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας.

kylie_1.jpg
Η Kendall Jenner έρχεται τρίτη, με 17 εκατομμύρια δολάρια κέρδη για το 2016, τα οποία οφείλονται στην επιτυχημένη καριέρα της ως μοντέλου και στο συμβόλαιό της με την φίρμα καλλυντικών Estée Lauder.

kendall-jenner.jpg
Η Khloé Kardashian κατέχει σταθερά την πέμπτη θέση, με νέα σειρά denim ρούχων και ένα βιβλίο που της απέφεραν κέρδη 15 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2016.

khloe.jpg
Η μητέρα τους και στρατηγικός νους της αυτοκρατορίας, η Κρις Τζένερ παίρνει την έκτη θέση με κέρδη 11,5 εκατομμύρια δολάρια.

kris_4.jpg
Η μικρότερη κόρη Κόρντεϊ Καρντάσιαν έχει την τελευταία θέση, με 10 εκατομμύρια δολάρια.

cortney_1.jpg
Όλοι μαζί, οι Καρντάσιανς και Τζένερ κερδίζουν συνολικά το απίστευτο ποσό των 122,5 εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σε κάποιον άλλο να τους ξεπεράσει.

Στη λίστα των σταρ τηλε-ριάλιτι βρίσκεται και μία μη Καρντάσιαν: είναι η Bethenny Frankel, από την σειρά Real Housewife of New York, με κέρδη 8,5 εκατομμύρια δολάρια για το 2016.
bethenny-frankel1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top