Αυτό κι αν είναι είδηση-ΒΟΜΒΑ! Ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει ΜΠΑΜΠΑΣ!

Ο ερχομός του πρώτου του παιδιού και η «άγνωστη» σύντροφός του

Αυτό κι αν είναι είδηση-ΒΟΜΒΑ! Ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει ΜΠΑΜΠΑΣ!

​Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίους σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί!

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, αφού κανείς δεν γνώριζε ότι η σύντροφος του παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Ο Αντώνης Κανάκης συνηθίζει να κρατά χαμηλούς στην προσωπική του ζωή και δεν μιλάει ποτέ για εκείνη.

Το star.gr επικοινώνησε με το περιβάλλον του παρουσιαστή, το οποίο και επιβεβαίωσε την χαρμόσυνη είδηση!

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν την στιγμή που ο Αντώνης Κανάκης διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή του, αφού τον περασμένο Μάιο έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα. Μάλιστα, ήταν και η μοναδική φορά που ο παρουσιαστής είχε μιλήσει δημοσίως για κάτι τόσο προσωπικό!

«Το κείμενο αυτό γράφτηκε αυθόρμητα, άμεσα, ασταμάτητα. Γράφτηκε μόνο του, μέσα σε τέσσερις περίπου ημέρες, όταν συνέβη ό,τι συνέβη. Εκτός από τις εκ των υστέρων ορθογραφικές διορθώσεις, ούτε μία λέξη δεν άλλαξε από την αρχική άμεση - αυτόματη καταγραφή. Δεν σουλουπώθηκε στη συνέχεια, δεν στρογγύλεψε, δεν δουλεύτηκε το περιεχόμενο ή οι διατυπώσεις... Έμεινε έτσι, ακατέργαστο και ωμό. Το κείμενο αυτό είναι μια αντίδραση, μια ανάγκη, ένα καταφύγιο, μια ενέργεια που δεν την αποφάσισα εγώ. Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί. Το κείμενο αυτό εύχομαι να μην είχε γραφτεί ποτέ. Το κείμενο αυτό γράφτηκε από εμένα για τον Μπαμπά μου, από μένα για μένα, αλλά και για όλους τους Μπαμπάδες, για όλους τους γιους, για όλες τις Μαμάδες-συντρόφους, για όλες τις κόρες... Για τους ιερούς αυτούς δεσμούς...», είχε γράψει ανάμεσα σε άλλα στην εισαγωγή του βιβλίου του.

Ο 47χρονος παρουσιαστής είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά του και σίγουρα θα γίνει ένας πολύ γλυκός και στοργικός πατέρας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top