ΞΕΣΠΑΣΜΑ Βερύκιου για τα υβριστικά σχόλια σε βάρος του Πλεύρη - "Δεν μπορώ τον κ@λοπαιδισμό!"

Τι είπε ο γνωστός δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

​Το θέμα υγείας του Θάνου Πλεύρη δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο, το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή Happy Day. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον Δήμο Βερύκιο αναφέρθηκε στην κρίσιμη μάχη που δίνει για τη ζωή του στην Εντατική μονάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο πρώην βουλευτής.

«Θάνο άσε τους μικρόψυχους και δώσε τη μάχη για τη ζωή» ήταν το tweet που έκανε ο δημοσιογράφος του Alpha και με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που αφορά στον 39χρονο δικηγόρο.

«Είναι τραγική η κατάσταση! Είναι τραγική», είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος. Στη συνέχεια, η Σταματίνα έδωσε όλο το χρονικό του προβλήματος υγείας του Θάνου Πλεύρη με τον γνωστό δημοσιογράφο να συμπληρώνει: «Το κακό δεν αργεί να γίνει και αυτό δείχνει πόσο κρεμόμαστε από μια κλωστή όλοι οι άνθρωποι».

Και συνέχισε: «Είναι καλό παιδί. Εγώ τον έχω γνωρίσει από τον Γιώργο Καρατζαφερη. Έχει ένα σέβας και λόγω του πατέρα του… εδώ ξέρετε τι ισχύει; ‘Από αγκάθι, βγαίνει ρόδο!’ Ο Θάνος δεν είχε καμία σχέση με τον πατέρα του. Παρότι και ο παππούς, το λέει η ψυχούλα του! Μάγκας!».

Μετά από σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα όσα γράφτηκαν στα social media και αναφερόντουσαν στα πιστεύω ενός ανθρώπου που βρίσκεται διασωληνομένος στη ΜΕΘ, ο Δήμος Βερύκιος πρόσθεσε με καταγγελτικό ύφος: «Δεν μπορώ τον κωλοπαιδισμό, συγνώμη που θα το πω! Είναι έλλειψη πολιτικής κουλτούρας! Και δυστυχώς αυτή η έλλειψη πολιτικής κουλτούρας βόσκει προς τα αριστερά. Υπάρχουν κάτι κωλόπαιδα που κινούνται στον χώρο της αριστεράς και δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Κάτι φραγκοφονιάδες, κάτι απατεωνίσκοι, που δεν έχουν καμία σχέση με τα οράματα και τις αξίες της αριστεράς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top