Την ψάχναμε και δεν τη βρίσκαμε! - Γιατί η Κένταλ Τζένερ έσβησε το προφίλ της στο instagram;

Τι την έκανε να αποχωρήσει από τα social media;

Την ψάχναμε και δεν τη βρίσκαμε! - Γιατί η Κένταλ Τζένερ έσβησε το προφίλ της στο instagram;

Λείπει από το Ίνσταγκραμ και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που το παρατήρησαν. Ο λόγος για την Κένταλ Τζένερ, η οποία διέγραψε το προφίλ της και άφησε τα εκατομμύρια των followers της να ψάχνονται, από το απόγευμα της Κυριακής.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το 21χρονο μοντέλο ήταν πολύ ενεργό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ποστάροντας τόσο φωτογραφίες από τη νεογέννητη ανιψιά της, Dream, αλλά και από έξοδούς της με τη φίλη της Bella Hadid, και τις αμερικάνικες εκλογές, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να ψηφίσει.

Και μετά από αυτά, το κενό! Ο λόγος; Άγνωστος μέχρι στιγμής!

Η ίδια δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν ήταν συνειδητή της απόφαση ή αν έπεσε θύμα hacking, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι γι’ αυτό ευθύνονται οι έντονες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά τη φωτογράφηση της για τη Vogue Ισπανίας, για την οποία είχε ποζάρει ως μπαλαρίνα.

Κάποιοι άλλοι το βασίζουν στις δηλώσεις που έκανε στο Harper's Bazaar, δείχνοντας διάθεση να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media, λέγοντας: «Σίγουρα θέλω να περνώ στιγμές μακριά από το κινητό μου, μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιες φορές διαγράφω το Twitter και το Instagram από το τηλέφωνό μου, γι ανα μην το έχω, γιατί κολλάω με αυτά. Κάθομαι στο κινητό μου για καμιά ώρα και σκέφτομαι ...μα τι κάνω; Πρέπει να βγω έξω να τρέξω ή να κάνω κάτι να πάρω λίγο καθαρό αέρα».

voguekendall.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top