Λιάγκας-Σκορδά: Φεύγει ο Γιώργος από το σπίτι – Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για το ζευγάρι

Μετακομίζει ο παρουσιαστής -Αναλυτικό ρεπορτάζ

Λιάγκας-Σκορδά: Φεύγει ο Γιώργος από το σπίτι – Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για το ζευγάρι

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz. Η είδηση ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι πια μαζί προκάλεσε «τσουνάμι» σχολίων με τα ρεπορτάζ, τα μηνύματα και τα αφιερώματα για το μέχρι πρότινος λαμπερό ζευγάρι να πέφτουν βροχή!

gamos.jpg

Μετά από μια έντονη εβδομάδα, οι δυο παρουσιαστές προσπαθούν να ξεπεράσουν τις αντιδράσεις που έφερε η κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό τους και να ξαναβρούν τα πατήματα τους, πάνω από όλα για το καλό των παιδιών τους, τα οποία λατρεύουν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά... νέα στέγη! Ο παρουσιαστής του ANT1 ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι που έμενε με τη Φαίη Σκορδά και τους γιους τους, ενώ βασικό μέλημα του είναι η νέα του οικεία να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του.

gamos2.jpg

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος αναζητά τη νέα του στέγη στην ίδια περιοχή, στον Δήμο Βουλ��αγμένης, όπου υπάρχει και θάλασσα, την οποία λατρεύει ο κύριος Λιάγκας! Για όσους δεν γνωρίζουν ο παρουσιαστής είναι και χειμερινός κολυμβητής. Ο ίδιος εξάλλου στον ίδιο Δήμο είχε κατέβει και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2006.

Μέχρι στιγμής πάντως όλοι κάνουν λόγο για έναν ήρεμο και ιδιαίτερα φιλικό χωρισμό. Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και η Φαίη Σκορδά επιθυμούν να προστατέψουν τα παιδιά τους, από τα όσα λέγονται και γράφονται.

091116174612_2567.jpg

Δείτε επίσης:

Γνωστός δημοσιογράφος για το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα: «Είχαν μικροκαβγάδες... για ζητήματα χαζά»

Ρέμος για τον χωρισμό Λιάγκα–Σκορδά:«Εγώ είμαι δίπλα στον Γιώργο, θα τον κάνω να ξεχαστεί»

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!Η Τζένη Μπαλατσινού για διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά:«Είναι πάρα πολύ δύσκολα»-BINTEO

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top