Μάρα Ζαχαρέα – Μιχάλης Ιγνατίου: Μετά το Mega, η τηλεοπτική «συνάντηση» στον αέρα του STAR

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής της ομώνυμης ιστοσελίδας μετέφερε τον παλμό των αμερικανικών εκλογών

Υπήρξαν συνεργάτες κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αυτή του Mega, για 16 ολόκληρα χρόνια, τότε που εκείνη ήταν στο πολιτικό ρεπορτάζ και μετέπειτα παρουσιάστρια το κεντρικού δελτίου και εκείνος ανταποκριτής του μεγάλου καναλιού στις ΗΠΑ.

Το βράδυ της Τρίτης, η Μάρα Ζαχαρέα, από τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR καλησπέρισε στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού τον Μιχάλη Ιγνατίου.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής της ιστοσελίδας Ignatiou.com μετέφερε τον παλμό από την Ουάσιγκτον για τις αμερικανικές εκλογές, που βρίσκονται εν εξελίξει.

«Μιχάλη καλησπέρα από την Αθήνα, χαίρομαι που έχουμε ξανά την ευκαιρία να είμαστε μαζί στον αέρα μετά από χρόνια. Πες μας, λοιπόν, τι γίνεται εκεί. Τι λένε τα επιτελεία των δύο μονομάχων…», είπε η παρουσιάστρια καλησπερίζοντάς τον με χαμόγελο.

«Μάρα καλησπέρα από την Ουάσιγκτον! Έχεις δίκιο πέρασαν πολλά χρόνια...», είπε από την πλευρά του ο Μιχάλης Ιγνατίου και μετέφερε όλο το ρεπορτάζ για τη «μάχη» που δίνουν η Κλίντον με τον Τραμπ για τον Λευκό Οίκο.


Διαβάστε επίσης:

​Οι Αμερικανοί ψηφίζουν, ο πλανήτης αγωνιά-Πως θα επηρεαστεί η Ελλάδα από το αποτέλεσμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top