Τι είπε ο Ουγγαρέζος για το «Ougachallenge» - Πότε θα το δούμε στις οθόνες μας;

Ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του star.gr

Τι είπε ο Ουγγαρέζος για το «Ougachallenge» - Πότε θα το δούμε στις οθόνες μας;

Μπορεί να είχε ακουστεί στους διαδρόμους ότι το «Ougachallenge», η εκπομπή, δηλαδή, που θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί με τον ραδιοφωνικό συνεργάτη και φίλο του, Σταμάτη Din Dan Done «κόβεται» από το πρόγραμμα του ANT1, αλλά τελικά η είδηση αυτή ήταν… ράδιο αρβ��λα!

Κι αυτό γιατί η χιουμοριστική εκπομπή του παρουσιαστή όχι μόνο δεν "κόβεται", αλλά θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λίαν συντόμως!

H ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ρεπορτάζ του star.gr ήρθε και από τα χείλη του ίδιου μέσα από την εκπομπή «Σου Κου» που συμπαρουσιάζει με την Μαρία Μπεκατώρου. Όπως σας είχαμε γράψει, ο Δημήτρης μέσα στον Δεκέμβριο θα καλησπερίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη late night ζώνη του σταθμού.

«Δράττομαι της ευκαιρίας για να σας πω ότι με μεγάλη χαρά μέσα από το ΣΚ θα δείξουμε ένα κομμάτι, ένα promo, από το επερχόμενο Ougachallenge, που ξεκινάει πρώτα ο Θεός τον Δεκέμβριο», είπε αρχικά, ενώ όταν συνεργάτης του αναφέρθηκε στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι η εκπομπή του «κόπηκε», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απλά ευχαρίστησε αυτούς που τις έβγαλαν γιατί του έκαναν το καλύτερο promo, όπως πρόσθεσε ο ίδιος.

Και έδωσε… πάσα για το απόσπασμα που έπαιξε από το Ougachallenge με καλεσμένη την Μαντώ Γαστεράτου.


Διαβάστε επίσης:

ΟΛΗ η αλήθεια για το «ΚΟΨΙΜΟ» της εκπομπής του Ουγγαρέζου από τον ΑΝΤ1

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top