«Ζωή μου»:Η Βέτα βρίσκει στην πόρτα του σπιτιού μια ανθοδέσμη

Συντονιστείτε στις 15.25 στο Star

Καθηλωτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 15.25 από τη συχνότητα του Star!

Ο Γιάννης πηγαίνει έξαλλος στο πορνείο και φοβερίζει τον μπράβο να μην τον εκβιάσει ξανά.
Η Δήμητρα ζητά από τον Κώστα να βρει μια παιδοψυχολόγο για τη Ζωή και εκείνος καλεί στο σπίτι για φαγητό τον Αντώνη με την Πάολα για να συναντήσει η δεύτερη διακριτικά το παιδί.

Η Βέτα, γυρνώντας από το βιβλιοπωλείο, βρίσκει στην πόρτα του σπιτιού μια ανθοδέσμη, που όμως, όταν καλεί το Λίνο για φαγητό, καταλαβαίνει ότι δεν την έστειλε εκείνος. Ο Αλέξανδρος, μετά το τηλέφωνο του Πέτρου, πηγαίνει στο σπίτι και πιάνει τον Χρήστο και τη Ναταλία μαζί.

Ο Ηλίας πηγαίνει τη Νίνα να δει ένα κτίριο για το ίδρυμα που θέ��ει να φτιάξει για τα ορφανά, την ώρα που ο Θέμης εκμυστηρεύεται στον Κοπέογλου την αγάπη του για τη γυναίκα του αδερφού του.

Ο Αντώνης πληροφορεί τη Μάνια ότι η Αννίτα έχει σκοπό να βάλει συμπαρουσιάστρια δίπλα της στην καινούργια εκπομπή που της υποσχέθηκε κι εκείνη πιστεύει ότι η μόνη λύση είναι να καταφέρουν να ανεβάσουν τα νούμερα στην ήδη υπάρχουσα που θέλουν να κόψουν. Η λύση γι’ αυτό είναι το αφιέρωμα στον Καλλέση… Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top