Με κοντό σορτς στο πλατό του «The Voice» η Παπαρίζου- Οι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ στο Instagram

Ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια- Το μήνυμα στους followers της

Με κοντό σορτς στο πλατό του «The Voice» η Παπαρίζου- Οι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ στο Instagram

Τις πρώτες φωτογραφίες από το «The Voice» ανέβασε στο Instagram η Έλενα Παπαρίζου, η οποία, όπως σας γράψαμε από το star.gr, θα είναι μία από τους τέσσερις coaches του μουσικού σόου που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπετε, η τραγουδίστρια φορώντας ένα κοντό σορτς ποζάρει μαζί με τους υπόλοιπους κριτές, τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κώστα Μαραβέγια αλλά και με τον παρουσιαστή, Γιώργο Καπουτζίδη.

ffffffffffffffff.jpg
Ενθουσιασμένη και η Έλενα, έγραψε στη λεζάντα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι' αυτή την νέα αρχή. Ερχόμαστεεε!».

ffffff.jpg
Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, πληροφορίες του star.gr, θέλουν το «Voice» να βγαίνει on air λίγο μετά τα μέσα Νοεμβρίου ενώ τα γυρίσματα με τους κριτές θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του star.gr.

Διαβάστε αναλυτικά

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Τhe Voice». Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας μέσα από τον ΣΚΑΪ.
To «Τhe Voice», που από το 2010 που ξεκίνησε έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στην παγκόσμια μουσική σκηνή, έρχεται για να κερδίσει τις προτιμήσεις των Ελλήνων τηλεθεατών.
Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία «Acun Medya Greece».
Την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού αναλαμβάνει ο ταλαντούχος και δημοφιλής ηθοποιός-σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης.
Τον ρόλο των κόουτς των διαγωνιζομένων-τραγουδιστών αναλαμβάνουν τέσσερις σημαντικοί καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Ο Κωστής Μαραβέγιας, o Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς παίρνουν τις θέσεις τους στο «The Voice of Greece» που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top