Η πιο αμήχανη στιγμή της Ελένης: Η ατάκα του Χρυσοστόμου που την άφησε κάγκελο!

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη στον "αέρα" της εκπομπής- ΒΙΝΤΕΟ

Πιο αμήχανα από ποτέ ένιωσε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή μια ατάκα που της πέταξε στον «αέρα» ο πρωταγωνιστής της «Μουρμούρας», Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μαζί με την Νάντια Κοντογιώργη!

«Ρε Γιώργο μου αρέσεις πολύ σαν ηθοποιός, αλλά σε είχα πάρει λίγο από φόβο γιατί λέω “αυτός για να μην κάνει πολύ τηλεόραση θα είναι λίγο δύσκολος άνθρωπος”» ανέφερε η παρουσιάστρια αφού καλησπέρισε τον ηθοποιό.

Ωστόσο, εκείνος αφού την ευχαρίστησε για το κάλεσμα στη συνέχεια την άδειασε, με τον δικό του τρόπο πάντα:

«Με έχεις παρεξηγήσει. Δύσκολος άνθρωπος είμαι αλλά όχι για την τηλεόραση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας κάλεσες. Καταρχήν, χαίρομαι γιατί ξέρεις το όνομά μου, ξέρεις ποιος είμαι. Έχει υπάρξει εκπομπή που έχει ειπωθεί το όνομά μου, όταν είχε έρθει πέρυσι ο Χρήστος Φερεντίνος που λέει “αύριο θα είναι στην εκπομπή μας ο Γιώργος Χρυσοστόμου” κ��ι λες “Ποιοoooς;” Και λέει ο Φερεντίνος “ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ένα παιδί με μουστάκι που έπαιζε στο L.A.P.D.”; Και λες εσύ: “ποιο πι ντι ρε παιδιά”;

«Ρε παιδιά εντάξει… Πρέπει να τα ζω αυτά πάντα εδώ μέσα» είπε η Ελένη κατακόκκινη από την ντροπή της, ενώ σήκωνε την μπλούζα της για να κάνει αέρα.

«Μα συνέβη. Να μην το πω; Και προχθές που ο Θοδωρής μίλησε για μένα με πάρα πολύ ωραία λόγια πάλι δεν ήξερες ποιος είμαι…» συνέχισε ο ηθοποιός με την Ελένη να τον διακόπτει λέγοντας: «Σταμάτα που δεν ήξερα! Εγώ τους έκανα ολόκληρη κουβέντα, επιτέλους τους έχουμε στο κανάλι. Εμένα θα μου πεις τώρα; Κάνε μας τη χάρη!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top