​ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΑ...ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ: Αναστάτωσε την Μενεγάκη με Τσίπρα, Καρανίκα και ��ατέο

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Στιγμές απείρου γέλιου και… αμηχανίας - από την πλευρά της παρουσιάστριας - χάρισε ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας, ο οποίος για ακόμα μια φορά «έκανε ντου» στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

«Ήθελα να φέρω έναν πρόεδρο κι εγώ. Μόνο ο Βερύκιος; Μόνο αυτός μου έκατσε εμένα. Δεν μου δινε τον άλλο ο Βερύκιος», είπε με την είσοδό του ο τσολιάς, έχοντας αγκαλιά ένα ομοίωμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Και συνέχισε να «πυροβολεί» την παρουσιάστρια για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. «Πες μου τι έγινε; Τα βρήκαμε με το Μαρινάκη; Τα βρήκαμε με το Ρώσο;», είπε.

Τα γέλια που προκαλούσε στην Ελένη με το καυστικό του χιούμορ και την ετοιμολογία του σταμάτησαν για λίγο, γιατί μεσολάβησαν διαφημίσεις, αλλά όταν επέστρεψαν στην κανονική ροή του προγράμματος, ο… τσολιάς (ξανά)έδωσε ρέστα!

«Με τον Καρανίκα έχεις δει τι γίνεται ε; Λάστιχο ο Καρανίκας», ακούστηκε να λέει και κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του. «Ακουμπάω Ελένη, Καρανίκα!», είπε και χάιδεψε την παρουσιάστρια.

Και το τέλος, ήταν εξίσου ξεκαρδιστικό! Όταν παραπονέθηκε στον καλεσμένο της ότι πήγε αργοπορημένος, εκείνος της απάντησε ότι άργησε επειδή είχε τη ραδιοφωνική του εκπομπή, με την παρουσιάστρια να λέει «και σπίτι μου ακούει η μάνα μου τέρμα τα γκάζια», για να λάβει την απάντηση: «Φανατικοί είστε φέτος. Ο Ματέο ακούει; Τα παιδιά να μάθεις να ακούνε»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top