Ο Μπάκας DJ στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ – Δείτε το βίντεο στο YouTube που ΤΑ ΣΠΑΕΙ

Έπαιξε μουσική με... μάτια κουζίνας!

Υπήρχαν εκείνοι που σκέφτηκαν να στείλουν βιογραφικά για τη θέση του μουσικού επιμελητή στον ΟΑΣΑ και εκείνοι που – καθόλου άδικα – έγιναν έξαλλοι που ο άνθρωπος που καλείται να «ψυχαγωγήσει» το επιβατικό κοινό των λεωφορείων μπορεί να βγάλει σχεδόν 4.000 ευρώ σε ένα τρίμηνο- εντάξει για να μην μας πείτε υπερβολικούς, το πόσο είναι 3.900!

Η μουσική επιμελήτρια περί ου ο λόγος ονομάζεται Βέρθα Ευθυμιάδου και μπορεί τελικά να μην πήρε τη θέση, γιατί όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Απόστολος Ραφτόπουλος, αποκλειστικά στο star.gr, πρόκειται για «μία εικο��ική πρόσληψη. Δηλαδή πήραν άτομο να βάζει μουσική που ακριβώς; Δεν υπάρχουν καν οι εγκαταστάσεις για να είναι εφικτό κάτι τέτοιο», αλλά ακόμα κι αν αυτή η θέση «ανοίξει» ξανά θα έχει αντίπαλο.

Και το όνομα αυτού, Γρηγόρης Μπάκας!

Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του Star λιμπίστηκε τα λεφτά και έκανε το πρώτο του δοκιμαστικό ως μουσικός επιμελητής το βράδυ της Τρίτης!

Παίρνοντας… αλά μπρατσέτα δύο μάτια κουζίνας, ο Μπάκας κάθισε στο κάθισμα του λεωφορείου, ακούμπησε τα χέρια ��ου στα μάτια και έκανε τους πάντες να την… ακούσουν!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και δείχνει τα… χαΐρια του, ο κόσμος που επέβαινε στο λεωφορείο το καταευχαριστήθηκε και χόρεψε στους ρυθμούς του! Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να είναι κοντά στον επιβάτη, δεν πήρε πρωτοβουλία για το τι μουσική θα παίξει, αλλά δεχόταν και… παραγγελιές!

Απολαύστε τον!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top