Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι τεχνικοί τηλεόρασης-Τι λέει στο star.gr ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του "μαύρου" στα κανάλια

Με σύνθημα «το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις» τεχνικοί ιδιωτικών καναλιών πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

175910.jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η Ένωση Τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) έχει εξαγγείλει πεντάωρη στάση εργασίας από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00, διαμαρτυρόμενη για το μαύρο στα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

175909.jpg
Επίσης, ζητούν να μην προχωρήσει το κλείσιμο των τηλεοπτικών επιχειρήσεων όπου εργάζονται και να ισχύσει η τρέχουσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους.

175913.jpg
Οι τεχνικοί έχουν κρεμάσει στα γραφεία του κόμματος το ίδιο πανό που είχαν αναρτήσει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου: "Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις".

175916.jpg
«Κάναμε μία συνάντηση με τον υπεύθυνο του οργανωτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Το βασικό αίτημα της συνάντησης είναι να μεταφερθεί στην κυβέρνηση ότι δεν περνάει καμία τροπολογία Παππά μέχρι να κάτσει σκόνη» είπε, μιλώντας στο star.gr ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ, Γιώργος Σκεπετζάκης και συνέχισε: «Δεν είδαμε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να χυθεί από τον Αλέξη Τσίπρα κανένα δάκρυ για τους εργαζόμενους που η δική του πολιτική τους πετάει στο δρόμο».

175917.jpg

175918 (1).jpg

175919.jpg

175928.jpg


Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top