Οικογένεια Καρντάσιαν: ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ από τα φώτα της δημοσιότητας!-Σε άσχημη κατάσταση η Κιμ!

Τι δήλωσε η Κλόε για την αδελφή της

Οικογένεια Καρντάσιαν: ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ από τα φώτα της δημοσιότητας!-Σε άσχημη κατάσταση η Κιμ!

​H Κλόε Καρντάσιαν, η μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, δήλωσε ότι η πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι κι επιχειρηματίας «δεν είναι και τόσο καλά» μία εβδομάδα μετά την ληστεία σε βάρος της στο Παρίσι.

kloe2.jpg
Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή «Ellen DeGeneres Show» η Κλόε Καρντάσιαν περιέγραψε ότι το περιστατικό ήταν «απίστευτα τραυματικό» για την αδελφή της.

Η οικογένεια έχει επιλέξει να απέχει– κάτι που δεν το συνηθίζει υπό φυσιολογικές συνθήκες– από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, μετά τη ληστεία και η Κλόε Καρντάσιαν είπε ότι το περιστατικό λειτούργησε ως «κάλεσμα αφύπνισης προκειμένου να προχωρήσουν σε πολλές προσαρμογές στην ζωή τους».

Η ίδια επισήμανε ότι η οικογένεια Καρντάσιαν θα «αποσυρθεί για λίγο» από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να διασφαλίσει ότι «τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της είναι επαρκή».

Μάλιστα, δημοσίευμα του E!News, επικαλούμενο πηγή, αναφέρει πως η τηλεπερσόνα γίνεται παρανοϊκή και συνεχώς θυμάται τι έγινε στο Παρίσι, με τους ληστές να εισβάλλουν στο δωμάτιό της να την δένουν και να την απειλούν, βάζοντας το όπλο στο στόμα της.

«Η Κιμ γίνεται παρανοϊκή, όταν είναι μόνη της. Θυμάται τι συνέβη και δεν κοιμάται καλά. Εχει συνεχώς έναν bodyguard δίπλα της», δηλώνει η πηγή.

Στο πλευρό της έχει την οικογένειά της, ενώ έχει ζητήσει και επαγγελματική βοήθεια για να το ξεπεράσει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή «τα πάει πολύ καλύτερα, αλλά θέλει ακόμα πολύ δρόμο για να επανέλθει»

«Δέχεται επαγγελματικές συμβ��υλές, με την οικογένεια και τους φίλους της να την υποστηρίζουν. Οι αδελφές και η μητέρα της βρίσκονται μαζί της κάθε μέρα», προσθέτει.

«Το να βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της είναι ο τρόπος να της αποσπάται το μυαλό της. Η Νορθ γνωρίζει πως η μαμά της είναι στεναχωρημένη, με την Κιμ και τον Κάνι Γουέστ να προσπαθούν να μην αναφέρονται στο συμβάν μπροστά της», δηλώνει η πηγή στο E! News.

Ο ράπερ, αν και λείπει σε περιοδεία, της τηλεφωνεί συνεχώς για να δει αν είναι καλά, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της για ένα μήνα και αναρρώνει στο σπίτι της στο Λος Αντζελες.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν λίγα λεπτά μετά την ληστεία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top