«Πόλεμος» για ένα… λουκάνικο – Η συνταγή του Τζέιμι Όλιβερ που προκάλεσε χαμό!

Άγριο κράξιμο στο Twitter

«Πόλεμος» για ένα… λουκάνικο – Η συνταγή του Τζέιμι Όλιβερ που προκάλεσε χαμό!

«Φωτιές» στα social media άναψε μία συνταγή του Τζέιμι Όλιβερ για την παέγια, καθώς σύσσωμοι οι Ισπανοί στράφηκαν εναντίον του, αποκαλώντας τον ακόμα και… «τρομοκράτη»!

Όλα άρχισαν όταν ο γνωστός Βρετανός τηλεσέφ «ανέβασε» στο Twitter τη συνταγή του για το αγαπημένο ισπανικό παραδοσιακό πιάτο προτείνοντας στα συστατικά και το τσορίθο, ένα είδος λουκάνικου που φτιάχνουν στην Ισπανία.

_91518102_abomination.jpg

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο λογαριασμός του Τζέιμι δέχθηκε καταιγισμό σχολίων, με Ισπανούς χρήστες του Twitter να τον κράζουν άγρια!

_91518859_eggs.jpg

«Βγάλε το τσο��ίθο. Δεν διαπραγματευόμαστε με τρομοκράτες», «ας ελπίσουμε ότι το μαχαίρι θα γλιστρήσει όταν θα κόβει τον κόλιανδρο», «γιατί δεν κάνεις νάγκετς κοτόπουλου με τα δάχτυλά σου;», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια, ενώ κάποιοι χαρακτήρισαν τη συνταγή «βδέλυγμα» και «αηδία» και άλλοι κοροϊδεύουν τον σεφ συνιστώντας του να κάνει παραδοσιακά πιάτα της χώρας του, της Βρετανίας, με άλλα συστατικά, όπως fish and chips με μελιτζάνες, πάπια και βοδινό.

_91518855_jaimepaellla.jpg

Πάντως, οι Ισπανοί φαίνεται πως δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για τα φαγητά τους. Στο παρελθόν, είχαν κράξει τον Γκόρντον Ράμσι επειδή έβαλε τσίλι στην παέγια, λέγοντάς του πως μπερδεύει την Ισπανία με το Μεξικό…

_91518681_chicken.jpg
_91518965_aubergine.jpg
_91518966_insult.jpg

_91519542_chorizo.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top