ΔΕΙΤΕ ποιόν παίκτη του «Dream Show» απέκλεισαν από την TV λόγω κεκεδισμού!

Tο τροχαίο που τον έκανε πιο δυνατό

Το ότι τον «έκοψαν» από τηλεοπτική εκπομπή επειδή κεκεδίζει αποκάλυψε παίκτης του «Dream Show», ενώ, παράλληλα, μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που τον έκανε πιο δυνατό!

«Εγώ ήθελα να γίνω διάσημος γιατί έχω ένα θεματάκι. Είμαι κεκές. Και όταν ήμουν στο σχολείο, ο κόσμος με κορόιδευε, με δούλευε και ήθελα να γίνω διάσημος ώστε να δουν πως και οι κεκέδες μπορούν να το κάνουν. Στο “Dream Show” λοιπόν ήθελα να κερδίσω και να το πω αυτό στο τέλος. Δεν κέρδισα και δεν ήρθε ποτέ η στιγμή να το πω», εξομολογήθηκε, στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 12:00, από το Star, ο Χόρχε.

Παράλληλα, ο χορευτής, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση στο talent show, ανέφερε πως το 2005 τον «έκοψαν» από το κάστινγκ που έκανε για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ΑΝΤ1, λόγω του προβλήματ��ς στην ομιλία. «Το 2005 έκανα μαζί με τη Μελέτη δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1 κι ενώ περίμενα πότε θα μου βγει το “κεκέ” δεν μου έβγαινε… Και τους λέω “παιδιά έχω αυτό το θέμα, κεκεδίζω, πάμε να κάνουμε τον πρώτο κεκέ διάσημο”», διηγήθηκε.

Τέλος, ο Χόρχε μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε στις Στήλες του Ολυμπίου Διός, στο οποίο κινδύνευσε να χάσει το πόδι του, τονίζοντας πως τα χειρουργεία και οι γνωματεύσεις των γιατρών που του έλεγαν ότι δεν θα ξαναχορέψει, τον έκαναν πιο δυνατό!

Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε ο Χόρχε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top