«Blind Taste»: Αυτοί είναι οι παίκτες της 1ης εβδομάδας

Συντονιστείτε στις 16:30 στο Star

Η 1η εβδομάδα του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» ξεκινάει δυναμικά σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 16:30 (Δευτέρα – Παρασκευή).

Η μάχη της γεύσης συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν με τέσσερις παίκτες να τα δίνουν όλα για μια εβδομάδα με στόχο τη νίκη και τα 1000 ευρώ!

Κρυσταλλία Τζιτζή


Η 45χρονη Κρυσταλλία επιστρέφει στο παιχνίδι ως η μεγάλη νικήτρια της τελευταίας εβδομάδας του «Bind Taste» της περασμένης σεζόν και είναι αποφασισμένη να επαναλάβει την επιτυχία της. Θα τα καταφέρει;

Οδυσσέας Δημάκης


Ο 19χρονος δυναμικός και λιγομίλητος Οδυσσέας έχει σπουδάσει μαγειρική, εργάζεται ως μάγειρας στην κουζίνα ενός εστιατορίου και έχει έρθει στο «Blind Taste» για να κάνει, όπως λέει, τη διαφορά.

Μαρία Κοντού


Η 33χρονη Μαρία είναι μια χαρούμενη, γελαστή μητέρα 2 παιδιών, που εργάζεται ως Ιατρικός επισκέπτης. Έχει «πλατωνική» σχέση με τη μαγειρική, όπως λέει, αλλά παρόλα αυτά έρχεται στο παιχνίδι αποφασισμένη να βγει νικήτρια.

Χρήστος Παπαγεωργίου


Ο 30χρονος Χρήστος ασχολείται επαγγελματικά με το scouting ταλέντων για ποδοσφαιρικές ομάδες, αγαπάει την ΑΕΚ, έχει καλή σχέση με τη μαγειρική και μπ��ίνει στο παιχνίδι με στόχο μόνο την πρωτιά.

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το BLIND TASTE!

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Εκτέλεση παραγωγής: SMILE

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: www.blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).