Ευτυχισμένη μαμά η Σίσσυ Φειδά: Φωτογραφίζεται στο σπίτι της και μιλά για την κόρη της!

Πως ένιωσε όταν πήρε το μωρό στην αγκαλιά της

Ευτυχισμένη μαμά η Σίσσυ Φειδά: Φωτογραφίζεται στο σπίτι της και μιλά για την κόρη της!
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Σίσσυ Φειδά, η οποία φωτογραφίζεται στο σπίτι της με ένα πλατύ χαμόγελο και μιλά για την κορούλα της!

Η τηλεδιακοσμήτρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Υou Weekly» μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τη μητρότητα αλλά και για το αν σχεδιάζει να επιστρέψει στην τηλεόραση.
14445433_1287406221278409_2002668092_n.jpg

Η Σίσσυ έκανε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και μίλησε για την εγκυμοσύνη της λέγοντας πως δεν είχε πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. ''Δηλαδή, ενώ το μωρό ήταν εξαιρετικά γερό και δυνατό από την πρώτη στιγμή, ο οργανισμός μου αντέδρασε περίεργα και έπεσα στα πατώματα. Δεν μπορούσα να πάω ούτε στο μπάνιο, ήμουν πολύ χάλια. Ήταν μια περίοδος με εμετούς, αδυναμία αβάσταχτους πόνους στην κοιλιά και όλο αυτό εξαιτίας μιας κεντρικής αρτηρίας που με πίεζε πολύ. Μόνο στον 5ο και 6ο μήνα ένιωσα καλύτερα, οπότε και κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι»!


Όσο για το πώς ένιωσε όταν την πήρε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της δήλωσε: «Για μένα η συγκίνηση δεν ήταν μόνο όταν την πήρα αγκαλιά, ήταν όταν μου την ακούμπησαν πάνω μου, μια στιγμή που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια, ήταν τα πάντα όλα».
14407496_1287406247945073_1804345214_n.jpg

Τέλος αποκάλυψε αν σχεδιάζει να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ! Γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και τι θα βγει στο δρόμο σου, οπότε κατ’ επέκταση και τι πρόταση θα σου γίνει. Αν με ρώταγες να μου έχει λείψει, δεν μου έχει λείψει. Είμαι πολύ γεμάτη από τη δουλειά μου και η καθημερινότητά μου είναι τόσο δημιουργική που δεν μου δημιουργείται η ανάγκη αυτή. Αν το βάλω, στη ζυγαριά σίγουρα υπερέχει η δουλειά μου»!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top