Νέοι παίκτες, νέες συνταγές, νέοι νικητές: Έρχεται το Blind Taste-Κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα!

Στις 26 Σεπτεμβρίου στις 16:30

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο Star η δεύτερη σεζόν του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το BLIND TASTE!

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

BLIND TASTE (3).jpg
Νέα σεζόν, νέοι παίκτες, νέες συνταγές, νέες καινοτομίες, νέες κόντρες, νέοι νικητές! Πάντα όμως η ίδια «ανεβασμένη» διάθεση ��ια γαστριμαργικές προκλήσεις και φιλικούς… διαξιφισμούς για την ανάδειξη του «άρχοντα» της κουζίνας του Blind Taste!

Κάθε εβδομάδα, 4 διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής, που θα τους αναθέτει ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

BLIND TASTE (5).jpg
Με την ολοκλήρωση του πιάτου ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος από τη νέα σεζόν όχι μόνο σχολιάζει το κάθε πιάτο, αλλά θα δίνει κι έναν έξτρα βαθμό για το στήσιμο – διακόσμηση πιάτου (food styling). Η βαθμολογία ορίζεται από το 0 έως το 2.

Στον ανανεωμένο χώρο της γευσιγνωσίας, από τη νέα σεζόν, θα μεταφέρεται ένας παίκτης κάθε φορά. Εκεί, με δεμένα τα μάτια και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο απέναντί του καλείται δοκιμάσει όλα τα πιάτα και να τα βαθμολογήσει από το 0 έως το 5. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο και εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή διαχείριση των υλικών και του χρόνου σε κάθε συνταγή.

BLIND TASTE (7).jpg

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι τρεις παίκτες μεταφέρονται στο «master booth» έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παρακολουθούν μέσω οθόνης τις βαθμολογίες, που βάζει ο συμπαίκτης τους στο χώρο της γευσιγνωσίας, ένας χώρος, που τους επιτρέπει… να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους επί της βαθμολογίας και όχι μόνο!

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι, με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την…ωμή αλήθεια!

BLIND TASTE (10).jpg
Στη συνέχεια, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος δοκιμάζει και βαθμολογεί την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Την τελευταία μέρα, την ημέρα του τελικού, οι παίκτες βαθμολογούν από το 0 μέχρι το 10.
Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας 1.000 ακόμη ευρώ!

e.jpg
BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Εκτέλεση παραγωγής: SMILE


Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: www.blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top