«Bahar»:Ο Σαλίχ συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα σε όλους

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:00, στη σειρά του Star

Απίστευτες αποκαλύψεις και ντόμινο εξελίξεων επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Bahar», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:00, από το Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ο Σαλίχ συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα σε όλους και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τη Μουτζελά έναντι της οικογένειας Ντεμιρτζί. Ο ίδιος, βλέποντας τον Ατές να συνέρχεται, προσπαθεί απελπισμένα να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που μπορεί να τον συνδέσει με τον φόνο του Γιουσούφ Ερκιράν καθώς και με τη συκοφάντηση του Μεχμέτ-Εμίρ.

Μέσα σε όλα αυτά, η Χιούλγια θα λάβει την αίτηση διαζυγίου από τον Ασίμ, ο οποίος είναι έτοιμος να παντρευτεί με τη Σετσίλ και η Σακινέ θα λάβει ένα γράμμα από την κόρη της καθώς και ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Η Σακινέ βρίσκει την Χιούλγια σε έξαλλη κατάσταση η οποία, όμως, δεν διορθώνεται ούτε όταν εκείνη της δίνει το χρηματικό ποσό, που έστειλε η Σετσίλ κι ο Ασίμ.

Η κατάσταση της Χιούλγια ξεφεύγει από τον έλεγχο και πλέον η οικογένεια σκέφτεται σοβαρά να την κλείσει σε κάποια ψυχιατρική κλινική…

Ο Ατές βρίσκει τον Σαλίχ στο σπίτι της Νουράν. Η οργή του είναι μεγάλη. Ο Μεχμέτ - Εμίρ συνοδεύει την Χιούλγια στην ψυχιατρική κλινική. Η Χιούλγια έχει πάθει μια σοβαρή κρίση και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Επιστρέφοντας στο αρχοντικό, ο Μεχμέτ - Εμίρ συναντά τυχαία τον Σαλίχ, που εκείνη την ώρα φεύγει απ' το σπίτι της Νουράν και του επιτίθεται. Ο Σαλίχ ορκίζεται να εκδικηθεί. Ο Μεχμέτ - Εμίρ αποφασίζει να πάει να βρει τη Χασρέτ στη Μερσίνη.

Ο Ατές ζητάει να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του. Ο Σαλίχ, που είναι κοντά τους, ακούει τη συζήτησή τους. Ο Μεχμέτ - Εμίρ και ο Ατές φτάνουν στη Μερσίνη και αρχίζουν να αναζητούν τη Χασρέτ. Δεν είναι εύκολο όμως να τη βρουν μιας και έχουν λίγες πληροφορίες στα χέρια τους…