ΜΟΝΟ στο star.gr ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες από τη ΛΑΜΠΕΡΗ βάπτιση της κόρης του Στ. Κωνσταντινίδη

Η μικρή Κάλλια απόλαυσε το baby bloom

Με φόντο το χαρακτηριστικό χρώμα των Κυκλάδων, το λευκό και το μπλε, το απόγευμα του Σαββάτου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και η σύζυγός του Μαρία βάπτισαν την 5 μηνών κορούλα τους.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού ταξίδεψαν μέχρι την Κύθνο για να απολαύσουν το baby bloom.
kkkk.jpg

Το μυστήριο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τελέστηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμωνα.

To star.gr, επικοινώνησε με τον πατέρα της νεοφώτιστης, ο οποίος μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες της βάπτισης.

«Η μικρή βαπτίστηκε Καλλιόπη- Μαρία. Καλλιόπη είναι το όνομα της μητέρας μου και θα την φωνάζουμε Κάλλια. Νονός της είναι ο Νίκος Περδικάρης, ιδιοκτήτης εταιρίας γυναικείων ρούχων. Ουσιαστικά ήταν το τελευταίο Σαββατοκύριακο των διακοπών μας και με αυτό τον τρόπο θέλαμε να αποχαιρετήσουμε το φετινό Καλοκαίρι».
st2.jpg

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τα παιδιά τους, ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενος που ήταν δίπλα σε εκείνον και τη σύζυγό του αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν η μπέμπα έκλαψε. Εμείς σας έχουμε την απάντηση δια στόματος του Στέφανου: «Δεν έκλαψε ούτε δευτερόλεπτο. Της αρέσει π��ρα πολύ το νερό. Στο σπίτι πλατσουρίζει συνεχώς στο μπανάκι της» είπε και συμπλήρωσε αστειευόμενος: «Μάλλον, όταν θα μεγαλώσει θα γίνει κολυμβήτρια».

Εκτός όμως από το ροζ στον στολισμό επικρατούσε και το βεραμάν και αυτό γιατί η βάπτιση ήταν διπλή… Εκτός από την Κάλλια βαπτίστηκε και ο ανιψιός του δημοσιογράφου που είναι 7 μηνών και πήρε το όνομα του πατέρα του Στέφανου, Αντώνη.

Στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι μέχρι πρωίας στο «Guardiero», ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν παραδοσιακά εδέσματα όπως τα σφουγγάτα της Κύθνου, αλλά και διάφορα κρεατικά, κατσίκι, αρνί και μοσχάρι τα οποία συνοδεύτηκαν με ρακί.
Την διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο οποίος ανέβασε το κέφι στα ύψη τραγουδώντας παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια.

Τέλος, σε ότι αφορά στη συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά που επιστρέφω στον ΑΝΤ1 μετά από 16 χρόνια. Εκεί έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα και χαίρομαι ιδιαιτέρως που είμαι μαζί με την Φαίη, με την οποία κάνω πολύ καλή παρέα».


Ρεπορτάζ: Μίτση Σκέντζου


Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας:Στην Κύθνο για την βάπτιση της κόρης του Κωνσταντινίδη!
Φαίη Σκορδά: Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ στο Instagram με την ανανεωμένη της ομάδα χωρίς τον Λιάγκα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top