Παπαδάκης σε Καμπουράκη: «Σου το ‘κλεισα το σπίτι σου»-«Ο Κυριακού θα σου κόψει το μισθουλάκο»

Σπαρταριστή on air στιχομυθία για τις τηλεοπτικές άδειες

​Από τηλεοπτικά «απέναντι»… στο ίδιο πλατό, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Καμπουράκης, καθώς ο δεύτερος ήταν καλεσμένος στο «Καλημέρα Ελλάδα»!

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επιστράτευσε όλο το χιούμορ του για να υποδεχθεί τον πάλαι ποτέ «αντίπαλό» του, με το τραγούδι «Δημήτρη μου Δημήτρη μου», των Αλέκου Σακελλάριου και Γιώργου Ζαμπέτα, που ερμήνευσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ομότιτλη ταινία του 1967.

«Σου το ‘κλεισα το σπίτι σου», είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος στον Δημήτρη και συνέχισε: «αισθάνομαι άσχημα που δεν είστε απέναντι. Όλα αυτά τα χρόνια σταθήκατε με αξιοπρέπεια και νομίζω και οι σχέσεις μας ήταν καλές».

Απαντώντας, ο Δημήτρης Καμπουράκης σχολίασε «τέλος εποχής, καινούρια πράγματα. Σηκώσανε ένα δίκαννο, ρίξανε μια μπαταριά, διαλύσαν το τηλεοπτικό τοπίο. Ποιο ήταν το θέμα; Να προστεθούν άλλοι 2,000 άνεργοι στο 1,5 εκατομμύριο;», ενώ, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης τον προέτρεψε να χρησιμοποιήσει το βήμα του «Καλημέρα Ελλάδα» σαν να ήταν δικό του, του ανταπέδωσε τα χιουμοριστικά «πυρά»: «πλήρωσε ο Κυριακού 75 εκατομμύρια. Από πού θα τα βγάλει, από τη διαφήμιση; Θα σου κόψει το μισθουλάκο σου!».

Δείτε στο βίντεο τη στιχομυθία των δύο δημοσιογράφων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδάκης – Το μήνυ��ά του για τις τηλεοπτικές άδειες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top