Μυστήριο με Ελληνίδα παρουσιάστρια: Τη χτύπησε στο κεφάλι ο σύζυγός της;

Δημοσίευμα μιλά για μεταφορά της στο νοσοκομείο

Μυστήριο με Ελληνίδα παρουσιάστρια: Τη χτύπησε στο κεφάλι ο σύζυγός της;

​Πολλές συζητήσεις και ερωτήματα έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από βίαιο χτύπημα του συζύγου της.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Freddo», ήταν λίγο μετά τις 11 τη νύχτα, όταν ένα ακριβό αυτοκίνητο την άφησε μπροστά στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικού νοσοκομείου. Ο οδηγός, που ήταν και ο σύζυγος της, δεν βγήκε από το αυτοκίνητο, αφού δεν ήθελε να «καρφωθεί». Άλλωστε, η σύζυγος ήταν έξαλλη και φώναζε, οπότε δεν θα δυσκολεύονταν οι άνθρωποι του νοσοκομείου να καταλάβουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τον τραυματισμό.

Η παρουσιάστρια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ζήτησε να τη δει γιατρός και δεν αιμορραγούσε, ενώ υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων. Η ίδια φέρεται να είπε σε γνωστό της πρόσωπο, με το οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά μέσα από το νοσοκομείο, ότι τραυματίστηκε στο πίσω μέρος του κεφαλι��ύ από αντικείμενο που της πέταξε ο σύζυγός της!

Αν και οι γιατροί της συνέστησαν να μείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για 24 ώρες, φοβούμενη μην την δουν και την αναγνωρίσουν, η παρουσιάστρια ζήτησε να υπογράψει για να αποχωρήσει. Έτσι, επιβιβάστηκε στο όχημα στο οποίο την περίμενε ό άνδρας της, που -κατά την εφημερίδα- την έχει χτυπήσει και στο παρελθόν, και επέστρεψαν στο σπίτι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top