Χαρές στην Κύθνο για συνεργάτη της Σκορδά: Βάπτισε την κόρη του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης!

Οικογενειακές στιγμές λίγο πριν την πρεμιέρα

​Όμορφες οικογενειακές στιγμές λίγο πριν την πρεμιέρα έζησε ένας εκ των νέων συνεργατών της Φαίης Σκορδά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου βάπτισε την κόρη του, στην Κύθνο!

Ο δημοσιογράφος και η σύζυγος του, Μαρία, έδωσαν στην μονάκριβή τους το όνομα Καλλιόπη, από την μητέρα του Στέφανου και θα την φωνάζουν Κάλλια, ενώ νονός της ήταν ο Νίκος Περδικάρης, ιδιοκτήτης εταιρίας γυναικείων ρούχων.

270816211531_1228.jpg

Το μυστήριο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τελέστηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αν και ο Στέφανος έχει αναρτήσει στα social media ένα βίντεο με τις προετοιμασίες, ακόμα δεν είδαμε κάποιο ενσταντανέ απο το μυστήριο. Αντ’ αυτού, φωτογραφία με τη νεοφώτιστη και τους χαρούμενους γονείς «ανέβασε» μία συνάδελφος του δημοσιογράφου, η Σπυριδούλα Τριάντου.

konsta.jpg

Θυμίζουμε πως, μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, στα τέλη του Γενάρη και η κορούλα τους ήρθε στον κόσμο τρεις μήνες μετά, στα μέσα του Απρίλη.

Δείτε το βίντεο με τις προετοιμασίες για τη βάπτιση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top