ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι αποφά��ισε το δικαστήριο για το επεισόδιο της Σάσας Σταμάτη με αστυνομικό!

Όσα έγιναν στη δίκη της πανελίστριας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για το επεισόδιο της Σάσας Σταμάτη με αστυνομικό!

​Μετά από περίπου πέντε ώρες αναμονής ολοκληρώθηκε η δίκη της Σάσας Σταμάτη, η οποία κυρήχθηκε αθώα, καθώς ο αστυνομικός πείστηκε να αποσύρει την μήνυση με την οποία την κατηγορούσε για εξύβριση!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το επεισόδιο που έφερε την πανελίστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης συνέβη το πρωί της Τετάρτης, όταν διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το αστυνομικό τμήμα, κοντά στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Ο ένστολος της επεσήμανε πως αυτό δεν επιτρέπεται και εκείνη του απάντησε με βαρύτατες εκφράσεις. Η Σάσα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο την Πέμπτη, ωστόσο, ζήτησε και πήρε αναβολή για το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να γίνει προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν εκτός της δικαστικής αίθουσας και, έτσι, λίγο πριν τις 14:00 της Παρασκευής πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Πειραιά.

Λόγω φόρτου εργασίας του δικαστήριο, η διαδικασία άρχισε γύρω στις 18:00, με τον αστυνομικό να ισχυρίζεται πως η Σάσα του είπε «άι στο δι@ολο μ@λ@κ@!» και δεν έδειξε τον δέοντα σεβασμό σε ένα όργανο της τάξης.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου έπεισε τον ένστολο να αποσύρει την μήνυση και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρόκειται για παρεξήγηση και από κοινού υπέγραψαν σχετικό έγγραφο, το οποίο αναφέρει πως δεν υπάρχει ουδεμία αξίωση.

Με απόφαση του δικαστηρίου, η Σάσα Σταμάτη κηρύχθηκε αθώα κατόπιν αμοιβαίων εξηγήσεων!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στο δικαστήριο η Σάσα Σταμάτη - Κατηγορείται για εξύβριση

Μόνο στο star.gr: H ταλαιπωρία της Σάσας Σταμάτη μετά τη σύλληψή της!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: Τι έγινε μέσα στο δικαστήριο με την Σάσα Σταμάτη και αναβλήθηκε η δίκη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top