«Pablo Escobar»:O Πάμπλο ξεκινάει έναν νέο κύκλο βίας με εκρήξεις σε παγιδευμένα αυτοκίνητα

Τι θα γίνει σήμερα, στις 21:00, στη σειρά του Star

Ο Θέσαρ Γκαβίρια αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Κολομβίας στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Pablo Escobar», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 21:00, από το Star!

Ο Πάμπλο συναντά τον Αλόνσο για να μάθει πώς πηγαίνουν τα πράγματα από πλευράς ψήφων για το δημοψήφισμα. Τον προειδοποιεί επίσης ότι θα κάνει πόλεμο μέχρις εσχάτων στο κράτος, με βομβιστικές επιθέσεις και του ζητάει να δεχτεί τους όρους του. Ο Πάμπλο ξεκινάει έναν νέο κύκλο βίας με εκρήξεις σε παγιδευμένα αυτοκίνητα στην Μπογκοτά και στο Κάλι, όπου γίνεται πόλεμος εναντίον των αδελφών Καρέρα, αρχηγών του τοπικού καρτέλ.

Ο Θέσαρ Γκαβίρια αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Κολομβίας, γεγονός που δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Εσκομπάρ, με αποτέλεσμα η οργάνωση του Πάμπλο να απαγάγει διάφορους προσωπικότητες της Μπογκοτά, ώστε να ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση. Η επίλεκτη ομάδα παγιδεύει μία κλήση και εντοπίζει τον Γκονζάλο, τον οποίο και εκτελεί μπροστά στ�� σύζυγό του. Ο Πάμπλο καταρρέει όταν το μαθαίνει και αναστατώνεται τόσο πολύ, που μόνο η μητέρα του μπορεί να τον συνεφέρει…

Η Νταϊάνα, μια καταξιωμένη δημοσιογράφος και κόρη του πρώην προέδρου Τουρμπάι, λαμβάνει μια υποτιθέμενη πρόσκληση για να πάρει συνέντευξη από τον αρχηγό των παραστρατιωτικών. Ο Πάμπλο δεν μπορεί να παρευρεθεί στην κηδεία του Γκονζάλο και νοσταλγεί όλες τις ωραίες στιγμές, που έζησε με τον ξάδελφό του.

Η δημοσιογράφος Νταϊάνα και οι συνεργάτες της από την εφημερίδα «Πλούτον», ξεκινούν για τη συνέντευξη με τον αρχηγό των ανταρτών.

O νέος Πρόεδρος, Γκαβίρια εκδίδει διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο όσοι εγκληματίες παραδίδονται, θα τυγχάνουν ευνοϊκής αντιμετώπισης από το κράτος και δε θα εκδίδονται σε χώρες του εξωτερικού. Ο Χούλιο Μοτόα μπαίνει στο στόχαστρο της ειδικής ομάδας αλλά καταφέρνει να διαφύγει. Οι αδελφοί Μοτόα ταξιδεύουν στο Μεντεγίν για να συναντήσουν τον πατέρα τους και μεταμφιέζονται ως ποδηλάτες προκειμένου να ξεφύγουν από την αστυνομία.

Ο πατέρας τους λέει ότι πρέπει να σταματήσουν τη ζωή του εγκληματία και να εκμεταλλευθούν το νέο διάταγμα του Προέδρου. Ο Πάμπλο και ο Φαλκάο, που τον συμβουλεύει σχετικά με το ποιους να απαγάγει, βρίσκουν τα επόμενα θύματα. Είναι κάποια πολύ σημαίνοντα πρόσωπα της χώρας…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top