ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στο δικαστήριο η Σάσα Σταμάτη - Κατηγορείται για εξύβριση

Δεν βρέθηκε εξωδικαστική λύση στο επεισόδιο με αστυνομικό

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στο δικαστήριο η Σάσα Σταμάτη - Κατηγορείται για εξύβριση

Την έναρξη της δίκης της περιμένει αυτή την ώρα η Σάσα Σταμάτη, καθώς δεν επετεύχθη συμβιβασμός με τον αστυνομικό ο οποίος την μήνυσε για εξύβριση. Σύμφωνα με πηγές του star.gr, οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά εδώ και περίπου δυόμιση ώρες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η πανελίστρια βρέθηκε στο αυτόφωρο μετά από μήνυση που της έκανε αστυνομικός για εξύβριση, το πρωί της Τετάρτης, όταν εκείνη διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το αστυνομικό τμήμα, κοντά στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Όπως ισχυρίζεται ο ένστολος, της επεσήμανε πως αυτό δεν επιτρέπεται και εκείνη του απάντησε με βαρύτατες εκφράσεις.

Η ακροαματική διαδικασία είχε οριστεί για την Πέμπτη, ωστόσο, η Σάσα ζήτησε και πήρε προθεσμία για το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να γίνει προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού. Μάλιστα, όπως έχει γράψει το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, την άποψη ότι τέτοιου είδους υποθέσεις πρέπει να λύνονται εκτός των αιθουσών διατύπωσε και ο δικαστής.

Ωστόσο, η «χρυσή τομή» δεν βρέθηκε και το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη. Αν και η δίκη είχε οριστεί για τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, δεν έχει αρχίσει ακόμα λόγω φόρτου εργασίας του δικαστηρίου και οι εμπλεκόμενες πλευρές αναμένουν.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: Τι έγινε μέσα στο δικαστήριο με την Σάσα Σταμάτη και αναβλήθηκε η δίκη!

Σάσα Σταμάτη: Πήρε αναβολή για αύριο Παρασκευή η δίκη της!

«Αδιαφορούμε για τους επωνύμους» - Ανακοίνωση των ειδικών φρουρών για την Σάσα Σταμάτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top