Είπαν «άτεκνη» την Κορομηλά και ξέσπασε – «Προσπάθησα πολύ να κάνω παιδιά»

Η συγκλονιστική απάντηση σε διαδικτυακό της φίλο

Είπαν «άτεκνη» την Κορομηλά και ξέσπασε – «Προσπάθησα πολύ να κάνω παιδιά»

Ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα για τις προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να αποκτήσει παιδί έκανε η Ρούλα Κορομηλά στα social media, όταν διαδικτυακός της φίλος την αποκάλεσε «άτεκνη».

Η παρουσιάστρια ήταν μεταξύ των celebrities που καυτηρίασαν το ρατσιστικό παραλήρημα γονέων στο Ωραιόκαστρο, οι οποίοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, απείλησαν να κάνουν κατάληψη σε σχολείο για να μην πάνε εκεί παιδιά προσφύγων.

image-2.jpg

Η ανάρτηση στο Facebook της Ρούλας, που χαρακτήρισε «ντροπή» τη στάση των εν λόγω γονέων, δέχθηκε πολλά σχόλια, τόσο θετικά, όσο και αρνητικά. Ωστόσο, κάποιος ανέφερε ότι η παρουσιάστρια δεν έχει ν��ημα να μιλά καθώς είναι άτεκνη!

«Το αν έχω η δεν έχω δικά μου παιδιά να λείπει παρακαλώ γιατί είναι εκτός θέματος . Κατ’ αρχήν, που ξέρετε εσείς τι κάνω εγώ με άπορα και άστεγα παιδιά; Γιατί οι περισσότεροι γνώριζαν και γνωρίζουν . Επίσης η πραγματοποίηση της κοινωνικής πολιτικής είναι έργο της πολιτείας. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου είναι δικό του θέμα», απάντησε εκείνη και στη συνέχεια ανέφερε: «δεν έχω δυστυχώς παιδιά, αν και προσπάθησα πολύ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Σημασία έχει αγαπητέ πως λατρεύω τα παιδιά για πολλούς λόγους...».

upl57dbca4c51cba.jpg
upl57dbca417fc19.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top