Κοντογεώργη- Χρυσοστόμου: Aυτοί είναι οι χαρακτήρες που θα υποδυθούν στην «Μουρμούρα»

ΔΕΙΤΕ τι είπαν για τους ρόλους τους!

Κοντογεώργη- Χρυσοστόμου: Aυτοί είναι οι χαρακτήρες που θα υποδυθούν στην «Μουρμούρα»

Mε ανυπομονησία περιμένουν οι fans της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» στον Alpha τα νέα ζευγάρια που προστίθενται στο cast, τα οποία όπως σας γράψαμε από το star.gr, θα είναι η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή με τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο.

Οι πρώτοι μίλησαν στον Τηλεθεατή για τους ρόλους τους. Μία κοπέλα που ξεχειλίζει γλύκα και ηρεμία και ένας γυμναστής σε πορεία – κατρακύλα εντάσσονται στη φαμίλια της «Μουρμούρας»!

«Είναι ένα κορίτσι που αγάπησα από την πρώτη σκηνή των σεναρίων. Είναι γλυκιά και τρυφερή, ήρεμη δύναμη και αγαπάει πολύ το σύντροφο της και τον καρπό του έρωτα τους» ανέφερε η Νάντια και πρόσθεσε πως πιστεύει ότι με αυτό το ζευγάρι θα ταυτιστούν πολλοί.

150916151638_8925.jpg
«Είναι μια περίοδος ζωής – η έναρξη της ��ικογένειας – που τη βλέπω στο περιβάλλον μου, γιατί φτάσαμε πια σ’ αυτή την ηλικιακή φάση και αναγνωρίζω προβληματισμούς και καταστάσεις που βιώνουν οι φίλοι μου» είπε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε για τον ήρωα που υποδύεται: «Είναι ένα λαϊκό παλικάρι, γύρω στα 35, σε μια ελαφριά δύση της ζωής του. Είναι αυτή η διχάλα που ο άντρας λέει ή θα πάρω το δρόμο το σωστό ή θα πάω στην καταστροφή. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μείνει σε αυτή τη φάση.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: ΑΥΤΑ είναι τα ΔΥΟ νέα ζευγάρια της σειράς!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top