Φήμες ή όχι; Η 60χρονη μάνα των Καρντάσιαν παντρεύτηκε κρυφά με 31χρονο!

Δημοσιεύματα για μυστικό γάμο στην Ιταλία/Πρώτη ανάρτηση: 16/09/2016 00:18

Φήμες ή όχι; Η 60χρονη μάνα των Καρντάσιαν παντρεύτηκε κρυφά με 31χρονο!

​Νύφη στα 60 της, υπό άκρα μυστικότητα και παρουσία μόνο ενός από τα έξι παιδιά της, φαίνεται πως ντύθηκε η μητέρα της οικογένειας Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως παντρεύτηκε το 31χρονο toyboy της!

Η είδηση - «βόμβα» που κάνει το γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης αναφέρει πως η αρχηγός και μάνατζερ των Καρντάσιαν απαθανατίστηκε με βέρα στο δεξί, μετά από ταξιδάκι με τον αγαπημένο της Κόρεϊ Γκάμπλ, στο Κάπρι.

collage444.jpg

Σύμφωνα με πηγή που επικαλούνται τα δημοσιεύματα, όνειρο της Κρις ήταν να παντρευτεί στο κοσμοπολίτικο ιταλικό νησί και, για το λόγο αυτό, έκανε πολυήμερες διακοπές με τον καλό της εκεί. Κατά την ίδια πηγή, παρούσα στο μυστήριο ήταν μόνο η μεγαλύτερη κόρη της, Κόρτνεϊ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ουδείς έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα γράφονται, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, καθώς σε ένα μήνα ξεκινούν τα νέα επεισόδια του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians».

Θυμίζουμε πως η Κρις Τζένερ υπήρξε παντρεμένη από το 1978 έως το 1991 με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες και ένα γιο, ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκε και έκανε άλλες δύο κόρες με τον Μπρους Τζένερ, από τον οποίο χώρισε το 2015, όταν εκείνος αποφάσισε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου.

collage6666.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top