«Παλεύει» με τον καρκίνο η Μπρέντα του «Μπέβερλι Χιλς» - ΔΕΙΤΕ την να κάνει ακτινοβολία!

Η νέα εξομολόγηση της ηθοποιού για την ασθένεια

«Παλεύει» με τον καρκίνο η Μπρέντα του «Μπέβερλι Χιλς» - ΔΕΙΤΕ την να κάνει ακτινοβολία!

​Ακόμα μία εξομολόγηση για την «μάχη» της με τον καρκίνο έκανε η Σάνεν Ντόχερτι, δημοσιεύοντας στα social media φωτογραφία της τη στιγμή που κάνει ακτινοβολίες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 45χρονη ηθοποιός, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από το ρόλο της «Μπρέντα» στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και από το ρόλο της Πρου στις «Μάγισσες» που πρόβαλε στη χώρα μας το Star, διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού, ενώ έκανε μαστεκτομή, ξύρισε τα μαλλιά της και υποβάλλεται σε ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την αρχή της ιστορ��ας μου με τον καρκίνο. Ο γιατρός μου ήθελε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οπότε αυτό σήμαινε πως θα έμπαινα και σε θάλαμο, εκτός από τις άλλες μεθόδους. Το αποτέλεσμα; Έσωσε το δέρμα μου», έγραψε η Σάνεν στη λεζάντα και συνέχισε: «έχουμε πολλές μεθόδους ακόμα στο μέλλον, αλλά, όσο είναι ο γιατρός μου, νιώθω ασφαλής. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευλογημένη. Το μέλλον της θεραπείας του καρκίνου πρέπει να περιλαμβάνει πράγματα σαν κι αυτό και να καλύπτεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες ώστε όλοι να μπορούν να επιλέξουν αυτές τις μεθόδους αν το επιθυμούν».

3860E28F00000578-3790344-image-a-32_1473914741209.jpg

Συνεχίζοντας την προσπάθειά της να εμψυχώσει τους καρκινοπαθείς, αλλά και να κάνει τους υπόλοιπους να μην φοβούνται την ασθένεια, η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον καρκίνο, εντός και εκτός νοσοκομείου. Πρόσφατα, όπως έχει γράψει το star.gr, «ανέβασε» στο Ίντερνετ ένα τρυφερό ενσταντανέ με το σύντροφό της, Κερτ Ισβαριένκο, να τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο πριν τη χημειοθεραπεία, αλλά και τη στιγμή που μία νοσοκόμα της κάνει ένεση…

310816203810_0128.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top