ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: Τι έγινε μέσα στο δικαστήριο με την Σάσα Σταμάτη και αναβλήθηκε η δίκη!

Νέο «ραντεβού» το μεσημέρι της Παρασκευής

​Ξανά στα δικαστήρια θα βρεθεί το μεσημέρι της Παρασκευής η Σάσα Σταμάτη, καθώς, όπως σας ενημερώσαμε, ζήτησε και πήρε αναβολή. Το star.gr αποκαλύπτει τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας!

Η πανελίστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο αυτόφωρο μετά από μήνυση που της έκανε αστυνομικός για εξύβριση, το πρωί της Τετάρτης, όταν εκείνη διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το αστυνομικό τμήμα, κοντά στο δημοτικό θέατρο Πειραιά. Όπως ισχυρίζεται ο ένστολος, της επεσήμανε πως αυτό δεν επιτρέπεται και εκείνη του απάντησε με βαρύτατες εκφράσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης διαδικασίας, στα δικαστήρια του Πειραιά, η Σάσα διατύπωσε το αίτημά της για αναβολή της δίκης προκειμένου να γίνει προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Μετά το αίτημα για αναβολή, ο πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, εξέφρασε την άποψη πως τέτοιου είδους υποθέσεις δεν πρέπει να φτάνουν στις δικαστικές αίθουσες, αλλά να λύνονται εκτός. «Αυτή η υπόθεση πρέπει να λυθεί εξωδικαστικά. Δεν θα έπρεπε να έχει φτάσει ως εδώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων και κατέληξε: «ελπίζω μέχρι αύριο που είναι το δικαστήριο να τα βρείτε».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αδιαφορούμε για τους επωνύμους» - Ανακοίνωση των ειδικών φρουρών για την Σάσα Σταμάτη

Μόνο στο star.gr: H ταλαιπωρία της Σάσας Σταμάτη μετά τη σύλληψή της!

Συνελήφθη η Σάσα Σταμάτη