Φερεντίνος: Η κυβέρνηση δεν ρίχνει «μαύρο» μόνο στα κανάλια, μαυρίζει χιλιάδες οικογένειες

Ξεσπάθωσε ο παρουσιαστής

  Φερεντίνος: Η κυβέρνηση δεν ρίχνει «μαύρο» μόνο στα κανάλια, μαυρίζει χιλιάδες οικογένειες
Ο Χρήστος Φερεντίνος όπως κι όλοι οι εργαζόμενοι στο Alpha και το Star, τα δύο κανάλια δηλαδή που δεν πήραν άδεια κανάλια αγωνιά για το επαγγελματικό του μέλλον.

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα μιλώντας στο 7 Μέρες TV.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε για το τι θα γίνει με τo «Deal», με εκείνον αλλά και με τον Alpha απάντησε: «Συνεχίζουμε κανονικά με το «Deal». Η εκπομπή και το πρόγραμμα του καναλιού θα βγουν κανονικά, δεν αλλάζει τίποτα από αυτά που είχαμε πει προ αδειών. Γυρίσαμε το τρέιλερ, η παραγωγή συνεχίζει να δέχεται συμμετοχές και όλη η ομάδα δουλεύει με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Σαφώς υπάρχει μια αγωνία και ένας αναβρασμός μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά αυτό που ξέρουμε από το κανάλι είναι ότι συνεχίζουμε κανονικά.»

Αναφορικά με το «μαύρο» που ελλοχεύει, ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε έξω από τα δόντια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πιθανότητα του «μαύρου», απ' ό,τι ακούσαμε, υπάρχε��. Η ίδια κυβέρνηση είχε μια άλλη στόχευση σχετικά με αυτό και δηλώνει τώρα ότι στα κανάλια που δεν πήραν άδεια θα πέσει «μαύρο». Και το «μαύρο» αυτό δεν είναι μόνο στην εικόνα, αλλά και σε χιλιάδες οικογένειες- δεν αφορά μόνο σε αυτούς που εργάζονται σε αυτά κανάλια που δεν πήραν άδεια αλλά και σε όσους συνεργάζονται με τα κανάλια αυτά. Είναι ένας μεγάλος κύκλος ανθρώπων, που αυτή τη στιγμή έχουν τεράστια αγωνία και έχουν μείνει άναυδοι με όσα έχουν γίνει. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη ζωή τόσων οικογενειών που δουλεύουν σε μια υγιή επιχείρηση. Ξαφνικά, υγιείς επιχειρήσεις που δούλευαν νομότυπα πρέπει να κλείσουν. Και σκέφτομαι, όπως και όλοι, πώς γίνεται για το ίδιο προϊόν ο ένας να δίνει το άλφα ποσό και ένας άλλος να δίνει το διπλάσιο; Είναι δίκαιος διαγωνισμός αυτός; Είναι πραγματικά να εκπλήσσεται κανείς με το πώς στήθηκε αυτό το πράγμα και πώς μπορεί κανείς να το δεχτεί. Για μένα, είναι τελείως παράλογο και πιστεύω ότι στο τέλος θα βρεθεί κάποια δίκαιη λύση. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να κλείσουν κανάλια όπως ο ΑLPHA και το Star. Δεν μπορώ να σκεφτώ το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς δουλειά εκατοντάδες άνθρωποι από τον Αlpha, το Star, το Μega και το Ε, γιατί έχω δουλέψει στα περισσότερα κανάλια.»



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top