Με δάκρυα η πρεμιέρα της Τατιάνας - «Λύγισε» για το θάνατο του Λάμπρου Χαβέλα!

Τα συγκινητικά λόγια της παρουσιάστριας για το δημοσιογράφο της εκπομπής της

Με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια είπε την πρώτη «καλησπέρα» στο τηλεοπτικό κοινό η Τατιάνα Στεφανίδου, αναφερόμενη στον ξαφνικό χαμό του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της εκπομπής της και ξεψύχησε μετά από τροχαίο, το μεσημέρι της Κυριακής.

«Προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί όπως πάντα, έτσι δεν είμαστε εμείς; Όπως πάντα είμαστε εδώ και στα δύσκολα», είπε η Τατιάνα και άρχισε να κλαίει.

Το κοινό χειροκρότησε θέλοντας να την εμψυχώσει και, μετά από μια σύντομη παύση, η παρουσιάστρια συνέχισε: «είναι για εμάς μια πολύ διαφορετική πρεμιέρα… Συνήθως εδώ, ως δημοσιογράφοι, έχουμε χειριστεί την απώλεια και τα συναισθήματα που αυτή προκαλεί. Πολλά τροχαία, δύσκολες ιστορίες, εγκλήματα… Είναι ακόμα πιο δύσκολο, ωστόσο, να διαχειριστούμε τη δική μας απώλεια. Πολύ πιο δύσκολο! Αλλά αυτή είναι η δουλειά μας – είμαστε εδώ, είναι η πρώτη εκπομπή, θα τα καταφέρουμε, έχουμε μαζέψει τις δυνάμεις μας».

«Είμαστε εδώ χωρίς τον Λάμπρο μας, χθες το πρωί είχε ένα τροχαίο και τον χάσαμε. Ο Λάμπρος μας, ο Λάμπρος ο Χαβέλας, ήταν το αστέρι μας, το καμάρι μας, το καλύτερο ζωντανό της ελληνικής τηλεόρασης όπως τον αποκαλούσα, το πιο λαμπερό χαμόγελο της εκπομπής. Μπαίναμε στο γραφείο και έψαχνα τα μάτια του, το χαμόγελό του, για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας. Σήμερα δεν είναι κοντά μας, αλλά είμαι σίγουρη ότι μας παρακολουθεί από εκεί ψηλά! Συνήθως έστρεφα το βλέμμα μου και τον έψαχνα… ήταν πάντα εδώ, συνήθως μερικές σταγόνες ιδρώτα έσταζαν στο πρόσωπό του πριν παρουσιάσει το θέμα του, γιατί μπορεί να ήταν ο καλύτερος, αλλά είχε πάντα ένα άγχος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό», συνέχισε η Τατιάνα, προσθέτοντας ότι ο εγκληματικός τρόπος με τον οποίο ο δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του θα είναι ένα από τα θέματα της εκπομπής.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tην Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Λάμπρο Χαβέλα

Epsilon για Λάμπρο Χαβέλα: «Την Κυριακή τον περίμεναν στο γραφείο αλλά δεν έφτασε ποτέ»

ΘΡΗΝΟΣ στα social media για την απώλεια του Λάμπρου Χαβέλα! Συγκλονισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης

Ανείπωτη θλίψη για τον άδικο χαμό του Λάμπρου Χαβέλα! Το «αντίο» της ΕΣΗΕΑ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top