Το 71,1% των πολιτών ζητούν να μην πέσει ΜΑΥΡΟ στα κανάλια που δεν πήραν άδεια

Τι δείχνει δημοσκόπηση της Κάπα Research

​Η αντίθεση των πολιτών στο μαύρο που απειλεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια καταγράφεται στη νέα δημοσκόπηση της Κάπα Reasearch που δημοσιεύει την Κυριακή το Βήμα.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση «τι πρέπει να γίνει με τα κανάλια που δεν πήραν άδεια», το 71,1% των ερωτηθέντων απαντούν ότι πρέπει να βρεθεί κάποια λύση, ώστε να μην κλείσουν.

Μόλις το 12,3% απαντά ότι πρέπει να σταματήσουν να εκπέμπουν μέσα σε 90 μέρες, αφού πρώτα όμως εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που τους δίνει η νομοθεσία, ενώ το 7,8% δεν απαντά.

adeis.jpg

Επίσης, στο ερώτημα «συνολικά πώς κρίνετε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες», το 56,3% απαντά αρνητικά και μάλλον αρνητικά και το 41,7% θετικά και μάλλον θετικά.

Το 71,5% συμφωνεί ότι πρέπει να γίνει κάποια ρυθμιστική παρέμβαση στο τηλεοπτι��ό τοπίο, ενώ το 25,4% υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο στην παρούσα φάση.

Τέλος, το 51,9% διαφωνεί με την ανακοίνωση της ΝΔ ότι θα καταργήσει το νόμο Παππά μόλις βγει κυβέρνηση και το 39,6% συμφωνεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top