«Τζακ: Ο κυνηγός των γιγάντων» έρχεται στο Star σε Α’ τηλεοπτική προβολή!

Συντονιστείτε στις οθόνες σας στις 23.10

Βράδυ Σαββάτου και αν δεν έχετε διάθεση να βγείτε τότε σας προτείνουμε να συντονιστείτε στο Star στις 23.10 γιατί έρχεται σε Α΄Τηλεοπτική μετάδοση, ο «Τζακ: Ο κυνηγός των γιγάντων»!
ΤΖΑΚ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ (1).jpg

Μια περιπέτεια φαντασίας που θα σας καθηλώσει!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Όταν ο νεαρός αγρότης Τζακ ανοίγει κατά λάθος την πύλη, που χωρίζει τα βασίλεια των ανθρώπων και των γιγάντων, η παλιά κόντρα ανάμεσά στους δύο κόσμους αναζωπυρώνεται! Οι γίγαντες, ξαναπατούν το πόδι τους στη γη, μετά από αιώνες και διεκδικούν όσα κάποτε ήταν δικά τους, αναγκάζοντας τον Τζακ να παλέψει μέχρι τέλους για να τους σταματήσει. Ο Τζακ δεν πολεμάει μόνο για το βασίλειο και τους ανθρώπους του αλλά και για την καρδιά μίας γενναίας πριγκίπισσας, που έχει ερωτευθεί. Αντιμέτωπος με γιγαντιαίους πολεμιστές, ο Τζακ δίνει μία μάχη, που θα κάνει και τον ίδιο θρύλο...

• Η ταινία είναι βασισμένη στα παραμύθια "Jack the Giant Killer" και "Jack and the Beanstalk", που χρονολογούνται από τον 12ο αιώνα.
• Ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ (X – Men, Συνήθεις Ύποπτοι, Valkyrie) δήλωσε ότι η ταινία είναι πρωτότυπη από την άποψη ότι βασίζεται στα συγκεκριμένα παραμύθια, που αναφέρονται στο θρύλο του Βασιλιά Αρθούρου. Συνδυάζει στοιχεία και των δύο με στόχο να ξαναζωντανέψει αυτούς τους χαρακτήρες μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, με αυξημένες δόσεις ρεαλισμού.

��ΖΑΚ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ (5).jpg

• Γυρισμένη εξ 'ολοκλήρου σε 3D, η ταινία συνδυάζει τη ζωντανή δράση, τα γυρίσματα σε πραγματικές τοποθεσίες και τα παραδοσιακά εφέ με τους CG χαρακτήρες, ενώ χρησιμοποιείται η τελευταία γενιά του αναπτυγμένου συστήματος Simul – Cam, που είχε χρησιμοποιηθεί στην ταινία Avatar, για να «παντρέψει» το ζωντανό με το εικονικό σε πραγματικό χρόνο, ταυτόχρονα με το γύρισμα.
• Με προϋπολογισμό 195.000.000 δολάρια, η ταινία έκανε άνοιγμα τριημέρου στις ΗΠΑ στην 1η θέση με 27,2 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά συγκέντρωσε 65,1 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 132,5 εκατομμύρια δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο. Παγκοσμίως απέφερε 197,6 εκατομμύρια δολάρια.
• Ο Στανλεϊ Τούτσι ήταν ο μόνος μη βρετανός από τ��υς ηθοποιούς το καστ και υιοθέτησε βρετανική προφορά για να ταιριάζει με το υπόλοιπο καστ. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι πάντα ήθελε να υποδυθεί έναν βρετανό και αυτή του η επιθυμία πραγματοποιήθηκε στη συγκεκριμένη ταινία.
ΤΖΑΚ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ (8).jpgΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπράιαν Σίνγκερ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Νίκολας Χαλτ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Στάνλεϊ Τούτσι, Ελέανορ Τόμλινσον, Ίνα Μακ Σέιν

Δείτε το trailer…


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top