Κάρολος Αλκαλάι: «Η διαδικασία είναι αντισυνταγματική και πιστεύουμε ότι θα ακυρωθεί»

Διαβάστε τι δήλωσε σε συνέντευξή του ο Γενικός Διευθυντής του Star

​Συνέντευξη στον «ΒΗΜΑ Fm» και στους Νότη Παπαδόπουλο-Μάκη Προβατά, έδωσε ο Κάρολος Αλκαλάι.

Αναφερόμενος την αμφιλεγόμενη από πολλούς διαδικασία της δημοπρασίας, και στην αδειοδότηση τεσσάρων καναλιών, ο Γενικός Δευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού STAR, τόνισε πως:

«Η διαδικασία είναι αντισυνταγματική και πιστεύουμε ότι θα ακυρωθεί. Το Σύνταγμα της χώρας, αξίζει πάνω από 246 εκατομμύρια ευρώ».

Παράλληλα μιλώντας για τους εργαζόμενους που αγωνιούν για το αν θα χάσουν τη δουλειά τους, αποσαφήνισε πως «δεν είναι μόνο 1200 οι εργαζόμενοι, γιατί είναι και διάφοροι άλλοι με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, που είναι πολύ στενά συνδεδεμένοι (με τα κανάλια που καλούνται να κλείσουν), άρα όλοι μαζί αυτοί είναι 2.800 άνθρωποι.

Πέρα από το κοινωνικό κομμάτι των ανθρώπων που μένουν χωρίς δουλειά, ας κάνουν μία πράξη, για το τι χάνεται σε φόρους μισθωτών υπηρεσιών, ασφαλιστικές εισφορές και οτιδήποτε άλλο, και θα δείτε ότι είναι πολύ περισσότερα από τα 246 εκατομμύρια ευρώ.

Αν για 246 εκατομμύρια, αξίζει να καταλύσουμε το Σύνταγμα, θα μπορούσαμε να το καταλύσουμε για 2,5 και για 5 δις. Και να το ευχαριστηθούμε κιόλας. Να πουλήσουμε καμιά 50αρια παραλίες που έχουμε στην Ελλάδα και απαγορεύεται η δόμηση, να βγάλουμε μερικά δισεκατομμύρια, που τα έχουμε και ανάγκη. Άρα, το Σύνταγμα, είναι πάνω από τα 246 εκατομμύρια».

Τι θα γίνει με τις θεματικές άδειες:

Ερωτώμενος αν το Star θα διεκδικήσει θεματική άδεια, ο Κάρολος Αλκαλάι απάντησε «θα δούμε και τις θεματικές άδειες», προσθέτοντας ότι:

«Όταν έχεις ένα κανάλι θεματικό, ελκυστικό στον κόσμο, με ωραία σήριαλ και ωραίες εκπομπές, θα έχει μία αξιοπρεπή τηλεθέαση. Ας μην έχει δελτία ειδήσεων, θα διεκδικήσει διαφήμιση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top