Τα τελευταία λόγια του Αλέξανδρου Βέλιου για τη γυναίκα του - Ήταν δίπλα του μέχρι τέλους!

Η παράγραφος που πρόσθεσε στο «αντίο» του λίγο πριν πεθάνει

Τα τελευταία λόγια του Αλέξανδρου Βέλιου για τη γυναίκα του - Ήταν δίπλα του μέχρι τέλους!

Μία ιδιαίτερη αναφορά στη σύζυγό του, Νάντια Γερολυμάτου, προσέθεσε στο αποχαιρετιστήριο σημείωμά του, λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή, ο Αλέξανδρος Βέλιος!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο δημοσιογράφος, που πάλευε με τον καρκίνο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 63 ετών, στο σπίτι του, στον Γέρακα, το βράδυ της Κυριακής, με «μη υποβοηθούμενη ευθανασία».

Μάλιστα, ο ίδιος κατέγραψε σε ηχητικό που «ανέβηκε» στο Ίντερνετ το τελευταίο «αντίο» του, στο οποίο αναφέρει: «η τελευταία μου νοσηλεία στο νοσοκομείο πιστοποίησε τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας μου. Είναι, πλέον, θέμα λίγων εβδομάδων. Αναστοχαζόμενος την εμπειρία των πρόσφατων μηνών και μπροστά στο φάσμα της περαιτέρω σωματικής και πνευματικής φθοράς μου, αποφάσισα απόψε να δώσω μόνος μου, ενώπιος ενωπίω με τον εαυτό μου, το τέλος που μου ταιριάζει. Να φύγω εν ειρήνη και εν συνειδήσει. Έζησα με αξιοπρέπεια. Με αξιοπρέπεια επέλεξα να πεθάνω. Αποχαιρετώ με αγάπη όλους εκείνους που δεν πρόλαβαν να με αποχαιρετίσουν, και ζητώ κατανόηση από τους δικούς μου ανθρώπους, στους οποίους δεν έδωσα την ευκαιρία να μου κλείσουν τα μάτια. Έζησα δημιουργικά και, εν πολλοίς, ασυμβίβαστα. Φεύγω πλήρης».

Σύμφωνα με το prettylife, λίγο πρ��ν πεθάνει, ο Αλέξαδρος Βέλιος ζήτησε, με μήνυμά του προς τον καλό του φίλο Κρικόρ Τσακιτζιάν, να προστεθεί μία ακόμα παράγραφος, αφιερωμένη στη Νάντια Γερολυμάτου, η οποία έμεινε στο πλευρό του μέχρι το τέλος.

«Νιώθω προνομιούχος γιατί έφυγα δίνοντας και εισπράττοντας πολλή αγάπη και ζεστασιά από τη γυναίκα μου, Νάντια η οποία με στήριξε με όλες της τις δυνάμεις. Ομολογώ ότι εάν δεν είχα κοντά μου την ευγενική της παρουσία, με κανέναν τρόπο δεν θα θα μπορούσα να δώσω αυτή τη μάχη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκλιπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έβαλε τέλος στη ζωή του ο Αλέξανδρος Βέλιος - Δημοσίευσε σε βίντεο το «αντίο» του!

Το συγκλονιστικό σημείωμα του Αλέξανδρου Βέλιου για το φέρετρο και το μνήμα του!

Το συγκινητικό «αντίο» της συζύγου του Αλέξανδρου Βέλιου!

Αλέξανδρος Βέλιος 4 μέρες πριν πεθάνει: «Βιάζομαι να φύγω!» - Η τελευταία του συνέντευξη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top