Σάλος με το «Charlie Hebdo»: Παρομοιάζει τους νεκρούς από το σεισμό με ζυμαρικά!

Οργή για το σκίτσο με τους πληγέντες στην Ιταλία

Σάλος με το «Charlie Hebdo»: Παρομοιάζει τους νεκρούς από το σεισμό με ζυμαρικά!

​Οργή προκαλεί ένα σκίτσο του «Charlie Hebdo» για τον πρόσφατο φονικό σεισμό στην Ιταλία, καθώς απεικονίζει τους πληγέντες ως… ζυμαρικά!

Το γαλλικό σατιρικό περιοδικό, τα γραφεία του οποίου «γάζωσαν» τζιχαντιστές τον Ιανουάριο του 2015 προκαλώντας το θάνατο 12 ανθρώπων, δημοσίευσε ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζονται δύο αιματοβαμμένοι τραυματίες, υπό τις λεζάντες «πέννες με σάλτσα τομάτας» και «πέννες ογκρατέν», ενώ δίπλα τους υπάρχουν συντρίμμια και πτώματα σε στρώσεις, τις χαρακτηρίζει «λαζάνια»!

«Σεισμός α λα ιταλικά» είναι ο τίτλος του σκίτσου για τα 6,2 Ρίχτερ που σκότωσαν σχεδόν 300 ανθρώπους και έσβησαν από το χάρτη ολόκληρα χωριά.

αρχείο λήψης.jpg

«Πώς διάολο σχεδιάζεις ένα καρτούν για τους νεκρούς! Είμαι βέβαιος ότι αυτή η δυσάρεστη και στενάχωρη σάτιρα δεν αντικατοπτρίζει τα αισθήματα των Γάλλων», δήλωσε ο δήμαρχος του Αματρίτσε, που ισοπεδώθηκε από το σεισμό, ο Σέρτζιο Πιρότσι, ενώ χρήστες των social media εξέφρασαν την αγανάκτησή τους.

Απαντώντας στις επικρίσεις, το περιοδικό δημοσίευσε ακόμα ένα σκίτσο, στη σελίδα του στο Facebook: ανάμεσα σε κατεστραμμένα σπίτια και νεκρούς, ένα άτομο, μισοθαμμένο στα χαλάσματα, λέει «Ιταλοί, δεν έχτισε τα σπίτια σας το “Charlie Hebdo”, η μαφία το έκανε!».

per1020916.jpg

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το «Charlie Hebdo» ξεπερνά τα όρια: όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον περασμένο Μάρτιο είχε… σατιρίσει τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρύ πένθος στην Ιταλία: Δάκρυα,φέρετρα και οργή

«Ανάσα» ελπίδας! Γάμος στα ερείπια του φονικού σεισμού στο Αματρίτσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top