Τηλεοπτικές άδειες backstage ΦΩΤΟ: Ωχ αμάν, ήρθε το... μπριάμ!

Το catering «μυρίζει» αναμονή…

Τηλεοπτικές άδειες backstage ΦΩΤΟ: Ωχ αμάν, ήρθε το... μπριάμ!

Μακρά αναμένεται και σήμερα η αναμονή για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως φαίνεται από… την άφιξη του βαν με το φαγητό! Ήδη, οι «έγκλειστοι της οδού Πάντου» έχουν ξεπεράσει τις 55 ώρες μέσα στο κτίριο και όλοι αναμένουν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, πιθανότατα εντός της ημέρας.

Την ώρα που τα βλέμματα παραμένουν «καρφωμένα» στις πύλες της Γενικής Γραμματείας και εκατοντάδες εργαζόμενοι στα κανάλια και τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με αυτά αγωνιούν, το βανάκι της εταιρείας catering, που έφτασε γύρω στις 14:30, δείχνει πως… έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας!

165491 (800x518).jpg

Οι παριστάμενοι στη δημοπρασία έκαναν διάλειμμα για να βάλουν μια μπουκιά στο στόμα τους, επιλέγοντας από το μενού που περιλαμβάνει μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια, κοτόπουλο με ρύζι και λευκή σάλτσα λαχανικών, μπιφτέκι κοτόπουλο με λαχανικά, μπιφτέκι ανάμεικτο (μοσχάρι 80% και χοιρινό 20%) με πατάτες φούρνου, μοσχαράκι νουά με ρύζι και πατάτες φούρνου, ταλιατέλες με κιμά, μελιτζάνες γεμιστές με κιμά και κρέμα και μπριάμ λαχανικών φούρνου.

165495 (800x528).jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, παρά το όργιο των φημών, καμία πληροφορία δεν υπάρχει «από μέσα προς τα έξω», καθώς έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην υπάρξει διαρροή.

165496 (800x544).jpg

Μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας διαδικασίας, θα συνταχθεί το πρακτικό που θα υπογράψουν οι επιχειρηματίες που έχουν κατοχυρώσει μία από τις τέσσερις άδειες και θα ενημερωθεί ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος θα προσέλθει στο κτίριο.

165497 (800x533).jpg

Αφού ενημερωθεί για τη λήξη της δημοπρασίας, ο κ. Κρέτσος θα ενημερώσει το κοινό για το αποτέλεσμα, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top