Τηλεοπτικές άδειες: Ένα βήμα πριν το αποτέλεσμα που αλλάζει τον χάρτη στην ελληνική TV

Πάνω από 50 ώρες κλεισμένοι στη ΓΓΕΕ οι καναλάρχες και οι εκπρόσωποι για τη δημοπρασία/Πρώτη ανάρτηση: 01/09/2016 13:48

Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα καθώς η διαδικασία της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες έχει μπει στην τελική ευθεία.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί... το θρίλερ για γερά νεύρα και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα που θα αλλάξουν τον τηλεοπτικό χάρτη στην Ελλάδα.

Ήδη οι εκπρόσωποι των καναλιών έχουν συμπληρώσει πάνω από 50 ώρες… «εγκλεισμού» στο κτίριο της Αλεξάνρου Πάντου, ενώ παρά το όργιο των φημών, καμία ενημέρωση ή είδηση δεν υπάρχει «από μέσα προς τα έξω», καθώς έχ��υν ληφθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή.

164866.jpg
Την ίδια ώρα, τηλεοπτικά συνεργεία και πλήθος δημοσιογράφων που έχουν «κατασκηνώσει» έξω από τη ΓΓΕΕ, περιμένουν τους καναλάρχες και τους εκπροσώπους να εξέλθουν από την πύλη ώστε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

165492 (1).jpg


To βαν με το catering και η αλλαγή φρουράς

Μετά τη μια το μεσημέρι, αντικαταστάθηκε η πρωινή βάρδια των αστυνομικών που φυλάσσουν τα πρόσωπα εντός του κτιρίου και ήρθε και το catering με το μεσημεριανό φαγητό, γεγονός που σημαίνει ότι και η σημερινή ημέρα αναμένεται μακρά.

165496.jpg

Πώς θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα

Υπενθυμίζεται ότι νικητές και ηττημένοι είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα ερμητικά κλειστά γραφεία της ΓΓΕΕ, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και δημοπρατηθούν και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνταχθεί το πρακτικό που θα υπογράψουν οι επιχειρηματίες που έχουν κατοχυρώσει μία άδεια και θα ενημερωθεί ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσος, ο οποίος θα προσέλθει στα γραφεία της ΓΓΕΕ.

Αφού ενημερωθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώσει τον Τύπο.

164863.jpg

Μετά την ανάδειξη των κατόχων των τεσσάρων αδειών, θα ακολουθήσει επανέλεγχος των πόθεν έσχες και χρόνος για έκδοση αποφάσεων επί τυχόν προσφυγών με τη μορφή ασφαλιστικών μέτρων. Η πρώτη από τις τρεις ισόποσες δόσεις του τιμήματος θα καταβληθεί εντός 15 ημερών από την ανακήρυξη και οι άλλες δύο εντός 12 και 24 μηνών.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, το νέο τηλεοπτικό τοπίο θα αρχίσει σε 90 ημέρες από την ανακήρυξη, οπότε και θα πέσει «μαύρο» στα κ��νάλια που δεν θα έχουν πάρει άδεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοπτικές άδειες: Αντίστροφη μέτρηση για το αποτέλεσμα - Πότε θα βγει!

Τηλεοπτικές άδειες backstage ΦΩΤΟ: Ωχ αμάν, ήρθε το... μπριάμ!

Τηλεοπτικές άδειες: Μαραθώνιος για γερά νεύρα – Την Πέμπτη το αποτέλεσμα

Τηλεοπτικές άδειες: Την Πέμπτη το αποτέλεσμα - Αλλαγή φρουράς και... φαγητού

Τηλεοπτικές άδειες: «Βροχή» τα ασφαλιστικά μέτρα από τα κανάλια

«Κλειδωμένοι» στη ΓΓΕΕ οι καναλάρχες- Μαραθώνια η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες!

ΕΣΗΕΑ: Με όρους κακοστημένου ριάλιτι η αδειοδότηση των καναλιών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top