Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η ομάδα και ο τίτλος της νέας εκπομπής της!

Έκοψε τούρτα ενώ το Εpsilon αποκλείστηκε από το διαγωνισμό ��ια τις άδειες

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η ομάδα και ο τίτλος της νέας εκπομπής της!

Στο δυναμικό του Epslion ανήκει πια η Κατερίνα Καινούργιου αφού, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο Alpha δεν την περιέλαβε στα σχέδια του τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αίσθηση πάντως προκαλούν τα γέλια και οι χαρές της παρουσιάστριας, καθώς, ως γνωστόν, το κανάλι αποκλείστηκε από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η παρουσιάστρια -που δεν φαίνεται να σκοτίζεται από τα τεκταινόμενα στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι και θα κάνει καθημερινή πρωινή εκπομπή στη θέση της Χριστίνας Λαμπίρη (μετακινείται στη μεσημεριανή ζώνη)- αποφάσισε να κόψει τούρτα με αφορμή τα γενέθλια του νέου της αρχισυντάκτη, Θέμη Μάλλη. Παράλληλα, αποκάλυψε τον τίτλο της εκπομπής, ο οποίος είναι «Φτιάξε καφέ να στα πω» αλλά και την νέα της ομάδα.

ςςςςςς.jpg

Μέσω Instagram ανέβασε την παραπάνω φωτο με τους συνεργάτες της, μεταξύ των οποίων είναι η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, οι δημοσιογράφοι Ανθή Βούλγαρη, Μαρίνος Βυθούλκας, Χρήστος Βαρθαλίτης και η Ειρήνη Γκανιάτσου που είχαμε γνωρίσει στην εκπομπή «Δέστε τους!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top