Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Βέλιος: «Θα πάω εγώ να βρω το θάνατο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου»

Δίνει άνιση μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Βέλιος: «Θα πάω εγώ να βρω το θάνατο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου»

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε συγκλονίσει τους πάντες πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» μιλώντας για την «άνιση μάχη» με τον καρκίνο αλλά και την απόφαση να δώσει ο ίδιος τέλος στον εαυτό του κάνοντας ευθανασία.

Με νέα συνέντευξή του στην «Freddo» ο δημοσιογράφος σοκάρει ξανά λέγοντας πως «για μένα από την 1η Σεπτεμβρίου ο χρόνος θα κυλάει αντίστροφα. Δεν θα φτάσει τέλος του Σεπτέμβρη για να «φύγω», αλλά αυτό θα γίνει πολύ νωρίτερα».

Μάλιστα, δίνει νέα τροπή στην υπόθεση της ευθανασίας του, αποφασίζοντας να μην φύγει στο εξωτερικό για προσωπικούς του λόγους, αλλά το τέλος του να έρθει στην Ελλάδα.

«Νομίζω όμως ότι θα επιτύχω να φύγω με τους δικούς μου όρους και στο δικό μου πλαίσιο αξιοπρέπειας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτοί οι όροι, όπως είπε, είναι «να μην γίνω κουρέλι, να μην πέσω σε κώμα, να μη φτάσω στο σημείο αδυναμίας επικοινωνίας, γραψίματος».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως «δεν σκοπεύω ωστόσο να αφεθώ και να έρθει να με βρει ο θάνατος. Σκοπεύω να πάω να τον βρω εγώ. Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι εδώ «στην Ελλάδα» είμαστε σε ένα ολισθηρό πεδίο, σε μια χώρα όπου όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Πλέον εγώ δεν έχω τα χρονικά περιθώρια να εκπληρώσω κάποια όνειρά μου και αυτό είναι το μόνο που με στενοχωρεί»

Τόνισε επίσης, πως ο καρκίνος τον έχει καταβάλει: «Υπάρχει σταδιακή επιδείνωση και σημάδια παρατεταμένης κόπωσης. Μίλησα και με τους θεράποντες γιατρούς μου: δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παράτασης της ζωής μου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top