Νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι Ρώσος δημοσιογράφος που επέκρινε τον Πούτιν

Αυτοκτονία δείχνουν τα στοιχεία

Νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι Ρώσος δημοσιογράφος που επέκρινε τον Πούτιν

​Με μία σφαίρα στο κεφάλι και μέσα στο διαμέρισμά του, βρέθηκε νεκρός ένας από τους δημοσιογράφους που επέκριναν τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η σορός του Αλεξάντερ Σχετίνιν, ιδρυτή του ειδησεογραφικού πρακτορείου Novy Region, βρέθηκε από φίλους του, που πήγαν να τον επισκεφτούν για τα γενέθλιά του, αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο θάνατος του δημοσιογράφου επήλθε γύρω στις 22:00 του Σαββάτου (τοπική ώρα) και αντιμετωπίζεται ως αυτοκτονία, αφού το όπλο και οι κάλυκες βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη.

«Ο Αλεξάντερ καθόταν σε μία καρέκλα, φέροντας τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι του και το όπλο βρισκόταν κάτω από την καρέκλα. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως αυτοκτονία, καθώς ο Αλεξάντερ έστειλε e-mail σε αγαπημένο του πρόσωπο, λέγοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει», αναφέρει η εφημερίδα «Kyiv Operatyvni».

Ο Σχετίνιν, που είχε χαρακτηρίσει τον Πούτιν προσωπικό του εχθρό, παρέδωσε τη ρωσική υπηκοότητά του, πολιτογραφήθηκε Ουκρανός πολίτης και εγκαταστάθηκε στο Κίεβο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top