«Pablo Escobar»: O Συνταγματάρχης Κιντάνα ζητάει από τον Στρατηγό Ουλόα να τον μεταθέσει

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

Άλλο ένα επεισόδιο της σειράς «Pablo Escobar» που θα σας καθηλώσει έρχεται σήμερα στις 21:00 στο Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

O Συνταγματάρχης Κιντάνα ζητάει από τον Στρατηγό Ουλόα να τον μεταθέσει επειδή φοβάται για τη ζωή του, καθώς γνωρίζει ότι η απόπειρα με τη βόμβα, είχε ως στόχο αυτόν.

Ο Στρατηγός του λέει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον προς το παρόν αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει αντικαταστάτη. Η οικογένεια του Συνταγματάρχη ανησυχεί και αμφισβητεί την απόφαση του Στρατηγού. Ο Γκαλάν πηγαίνει στο νέο του διαμέρισμα στην Μπογκοτά, όπου λαμβάνει ένα απειλητικό τηλεφώνημα που του λέει να διακόψει την εκστρατεία του. Ο Συνταγματάρχης Κιντάνα αποφασίζει να σταματήσει να χρησιμοποιεί σωματοφύλακες και να περπατάει «ινκόγκνιτο» ανάμεσα στον κόσμο, για να αποπροσανατολίσει τους εχθρούς του Ο Στρατηγός Ουλόα ζητάει από τον Γκαλάν να ενισχύσει την ασφάλειά του αλλά ο τελευταίος αρνείται, καθώς έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του. Δεν γνωρίζει ότι ο επικεφαλής της φρουράς του είναι κατάσκοπος του Εσκομπάρ.

Ο Συνταγματάρχης Κιντάνα διαλύει ένα εργαστήριο ναρκωτικών του Φάμπιο και ο τελευταίος ζητάει από τον Πάμπλο να κάνει κάτι. Τότε ο Πάμπλο αποφασίζει να δώσει απόλυτη προτεραιότητα στη δολοφονία του Συνταγματάρχη. Ο Πάμπλο και οι άνδρες του σκοπεύουν να σκοτώσουν τον Γκαλάν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Μεντεγίν. Ο «Τσίλι» απειλεί τον οδηγό του Κιντάνα. Του λέει να τους βοηθήσει να σκοτώσουν τον Συνταγματάρχη, αλλιώς θα δολοφονήσουν όλη την οικογένεια του οδηγού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top