Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφο πασίγνωστης τηλεπερσόνας-ΦΩΤΟ

Η αστυνομία τον κυνηγά και εκείνοι γιορτάζουν τα γενέθλια της στις Μπαχάμες

​Τι κι αν τον κυνηγά η αστυνομία; Τι κι αν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το πρόσωπό του; Ο Tyga δεν κάθεται να σκάσει και βρίσκεται στις Μπαχάμες προκειμένου να γιορτάσει τα 19α γενέθλια της αρραβωνιαστικιάς του, Κάιλι Τζένερ.




Mια ματιά στο Instagram της νεαρής τηλεπερσόνας θα σας πείσει για του λόγου το αληθές, καθώς η ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν έχει «πλημμυρίσει» τα social media με κοινές τους φώτο, αλλά και με solo πόζες, όπου μας δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο.


Φορώντας κατακόκκινο αποκαλυπτικό μπικίνι, η 19χρονη Κάιλι στήνεται στον φακό προτάσσοντας τα «πλαστικά» της οπίσθια (ναι μην απατάστε δεν είναι φυσικά, ούτε στο «γονίδιο» της οικογένειας), αφήνοντας μας ελάχιστα στην φαντασία.


Όσο για τον 26χρονο ράπερ Tyga; Απολαμβάνει τα κάλλη της μετά την πρόσφατη επανασύνδεση τους, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τον νόμο.


Βλέπετε, παρόλο που έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του για απλήρωτα ενοίκια και εκείνος έπρεπε να δώσει «το παρών» στο δικαστήριο, ο Tyga δεν εμφανίστηκε ποτέ καθώς ταξίδεψε με την Κάιλι στις Μπαχάμες, και πλέον έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του.