Καλωσορίζει τον έλεγχο στα περιουσιακά του στοιχεία ο Γ. Αλαφούζος

Μετά την εντολή για δέσμευση της περιουσίας του από το Κέντρο Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ)

Καλωσορίζει τον έλεγχο στα περιουσιακά του στοιχεία ο Γ. Αλαφούζος
​Καλωσορίζει τον έλεγχο στα περιουσιακά του στοιχεία ο πρόεδρος του ομίλου "Σκάι" Γιάννης Αλαφούζος, σχετικά με τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του στην οποία προχώρησε το Κέντρο Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), κατόπιν σχετικής εντολής του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτη Αθανασίου.
«Καλωσορίζουμε τον έλεγχο και θα συνδράμουμε στην επίσπευσή του», τονίζει ο κ. Αλαφούζος, ενώ αφήνει αιχμές για τον χρόνο ενεργοποίησης της συγκεκριμένης διαδικασίας.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ομίλου "Σκάι", «πρόκειται για το αποτέλεσμα ενός προαναγγελθέντος συμβάντος, το οποίο είχε περίπου προεξοφληθεί από αναρμόδιους φορείς προ διμήνου, οι οποίοι και εμπλέκονται ενεργά στη διακίνηση, διασπορά και συγκρότηση των σχετικών με την έρευνα καταγγελιών».
Στην εντολή για δέσμευση προχώρησε το ΚΕΦΟΜΕΠ με βάση κυρίως τα 65 CD τα οποία περιέχουν στοιχεία για περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες φορολογούμενους που πραγματοποίησαν συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ την περίοδο από το 2000 έως το 2012, σε συνδυασμό με καταγγελία σε βάρος του επιχειρηματία.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top