«Pablo Escobar»: Ο Πάμπλο είναι αποφασισμένος να εξολοθρεύσει όσους προωθούν το νόμο έκδοσης

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

«Pablo Escobar»: Ο Πάμπλο είναι αποφασισμένος να εξολοθρεύσει όσους προωθούν το νόμο έκδοσης

​Στενοχώριες, άγχη και αναστάτωση θα βιώσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Pablo Escobar» στο σημερινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00.

Υπόθεση επεισοδίου

Η οικογένεια του Γκιγιέρμο αισθάνεται συντριμμένη μετά την άγρια δολοφονία του. Ο Πάμπλο είναι αποφασισμένος να εξολοθρεύσει όλους όσους υποστηρίζουν και προωθούν τον νόμο της έκδοσης, όποιοι κι αν είναι. Ο Μάρκο, γεμάτος δυσαρέσκεια, δίνει τα χέρια με τον «Τσίλι» και τον «Τορο», ώστε να μην ξεκινήσει μια μάχη ανάμεσα τους, που θα τους βλάψει στο τέλος όλους. Στους δρόμους της Μπογκοτά υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους δημοσιογράφους λόγω του θανάτου του πιο σημαντικού διευθυντή εφημερίδας και οι συνεργάτες του αποφασίζουν να συνεχίσουν το έργο του. Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του, εφημερίδες, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, δεν δίνουν καμία είδηση.

Ο Πάμπλο και ο Χέρμπερτ γιορτάζουν την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά η γυναίκα του Εσκομπάρ είναι πολύ αναστατωμένη γιατί ξέρει πως ο σύζυγός της είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Γκιγιέρμο. Το Ανώτατο Δικαστήριο αρνείται και πάλι τη δυνατότητα ενεργοποίησης της συνθήκης έκδοσης. Ο Πάμπλο διατάσσει τη δολοφονία του νέου Γραμματέα Δικαιοσύνης, ο οποίος εργάζεται στην πρεσβεία της χώρας στη Βουδαπέστη. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Κρισάντο και τον μεταχειρίζονται σαν έμπορο ναρκωτικών…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top