Δημοσιογράφος ειδήσεων δεν γιορτάζει ποτέ τη σωστή μέρα τα γενέθλιά του

«Έχει φωτογραφίες γενεθλίων τις Απόκριες, τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι» αποκάλυψε η μητέρα του

​Μπορεί οι περισσότεροι να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας τη μέρα που γεννηθήκαμε, δε συνέβη όμως το ίδιο με τον δημοσιογράφο ειδήσεων, Θάνο Δημάδη.

«Πάντα σιχαινόμουν όλα τα πακέτα που δίνουν το στίγμα της ομοιότητας στη ζωή ενός παιδιού» ανέφερε η μητέρα του Θάνου στο περιοδικό «People» και συμπλήρωσε:

«Μου ήταν αδύνατον να κάνω γενέθλια σε παιδότοπο ή στο σπίτι με κλόουν, χάρτινα καπέλα και πιάτα με κεφτεδάκια, τυροπιτάκια κ.λπ. Έτσι, είχαμε συμφωνήσει να κάνει γενέθλια όπου και όποια εποχή ήθελε, ανάλογα με τα κέφια του. Ο Θάνος λοιπόν, αν και είναι γεννημένος τον Οκτώβριο, έχει φωτογραφίες με γενέθλια τις Αποκριές, δίπλα στη θάλασσα, σε πισίνα, τα Χριστούγεννα ή μια άσχετη καθημερινή που είχαμε κέφι για ένα πάρτι. Νομίζω ότι όσα παιδιά μεγαλώνουν έξω από τις μικροαστι��ές νόρμες δεν έχουν την ανάγκη να αποδείξουν τίποτα στην κοινωνία και την οικογένεια, γιατί έχουν μάθει να σκέφτονται και να λειτουργούν δίχως νόρμες καταπίεσης του καθωσπρεπισμού. Το μόνο στοιχείο περιορισμού που έμαθε ο Θάνος ήταν η ηθική προς τους συνανθρώπους του, όποιοι κι αν είναι αυτοί».