Pablo Escobar:Ο Πάμπλο είναι πολύ αναστατωμένος-Όλη η χώρα θρηνεί την απώλεια του δημοσιογράφου

Μην χάσετε τις συνταρακτικές εξελίξεις-Συντονιστείτε σ��ο Star στις 21:00

Pablo Escobar:Ο Πάμπλο είναι πολύ αναστατωμένος-Όλη η χώρα θρηνεί την απώλεια του δημοσιογράφου

​Απόψε στις 21:00 συντονιστείτε στο Star γιατί οι εξελίξεις στη καθημερινή σειρά «Pablo Escobar» θα σας καθηλώσουν.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Πάμπλο είναι πολύ αναστατωμένος επειδή η αστυνομία έχει στοιχεία για τη δολοφονία του Συνταγματάρχη, που ενοχοποιούν το καρτέλ του Μεντεγίν.

Ο Τσίλι και ο Τόρο είναι πολύ αναστατωμένοι, λόγω της κατάστασης, που έζησαν με τον Μάρκος. Έτσι, σχεδιάζουν κάτι εναντίον του , αλλά αποφασίζουν να μιλήσουν με τον Πάμπλο και να κάνουν σαφές ότι δεν νιώθουν άνετα με τον Χέρμπερτ.

Η Νάνσι είναι πολύ λυπημένη και απογοητευμένη επειδή ο θάνατος του συζύγού της δεν έχει ακόμη διαλευκανθεί , παρά τη δέσμευση του Στρατηγού απέναντί της, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Πάμπλο προσλαμβάνει δύο εκτελεστές έτσι ώστε να απαλλαγεί από τον διευθυντή της εφημερίδας «El Espectador», Γκιγκιέρμο Τσάνο, λόγω των άρθρων, που ο ίδιος έχει γράψει εναντίον του καρτέλ…

Οι εκτελεστές είναι έτοιμοι να κάνουν απόπειρα κατά της ζωής του Γκιγιέρμο. Η Μιρέγια προσπαθεί να λογικέψει τον Τσίλι έτσι ώστε εκείνος να μην ξεκινήσει πόλεμο κατά του Πάμπλο, γιατί είναι σίγουρη πως δεν μπορούν να χειριστούν μια τέτοια κατάσταση.

Ο Γκιγιέρμο φεύγει από την εφημερίδα και στον δρόμο οι εκτελεστές του Πάμπλο Εσκομπάρ πετυχαίνουν την αποστολή τους και τον δολοφονούν. Ο Μάρκο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος αφού επέμενε περισσότερο από όλους για αυτό το «ξεκαθάρισμα».

Όλη η χώρα θρηνεί για την απώλεια του δημοσιογράφου και τώρα, περισσότερο από ποτέ, η κυβέρνηση ελπίζει ότι η συνθήκη έκδοσης θα ενεργοποιηθεί και πάλι…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top